Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Zoetermeer op 11-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weliswaar lijkt het erop dat we bij de 4e keer een goede match maar de vorige 3 jaar absoluut niet, sterker nog deze zijn ook niet betrouwbaar volgens ons.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Zoals u heeft gemerkt doen wij zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van ene goede hulp. Dat is dan ook de garantie die we bieden. Wij zoeken graag een nieuwe hulp voor u indien de hulp niet bevalt.

Door uit Zutphen op 08-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde veel te lang voordat Sanne uiteindelijk van jullie bij mij mocht beginnen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij hebben op 8 april een aanvraag van u ontvangen en ook dezelfde dag Sanne aan u gekoppeld. Wij hebben haar er op geen enkele wijze van weerhouden om niet gelijk bij u te starten. Echter geeft u in uw feedback aan dat het te lang duurde voor Sanne van ons bij u mocht starten. Dit heeft te maken met de agenda en snelheid van de hulp wij vinden het dan ook vervelend dat het zo lang heeft geduurd maar u ondertussen wel tevreden bent.

Door uit Zeist op 07-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle respons, goede kandidaten

Door uit Maastricht op 04-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Jullie stellen enkel een kandidaat voor. Een dame kwam helemaal niet op sollicitatie de andere kwam wel op sollicitatie maar kwam niet poetsen. Reageerde helemaal niet keer.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp geen verantwoordelijkheid heeft genomen en is komen opdagen. De hulp heeft ons aangegeven beschikbaar te zijn hier zijn we dan ook vanuit gegaan. Wij zoeken uiteraard graag een nieuwe kandidaat voor binnen uw garantie. Wij zien graag van u uw afwijzing tegemoet via uw account.

Door uit Delft op 22-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ben zeer tevreden met Maya, ze werkt heel goed

Door uit Warmenhuizen op 20-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Verschrikkelijk geld in rekening brengen terwijl er niet aan de wensen voldaan werd! Eens en nooit meer wat een bagger bedrijf!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij brengen nooit zomaar kosten in rekening. Daar waar wij een match hebben gemaakt tussen een potentiële kandidaat waarmee de dienst is geleverd hebben wij het recht om dit bij u in rekening te brengen. De hulp die we aan u hebben gematcht heeft dan ook een contactverzoek naar u gestuurd om graag bij u aan de slag te gaan. Indien u afziet van de hulp zonder geldige reden betekent dit niet dat u geheel kosteloos van uw aanvraag kunt afzien. Daarnaast zorgt dit voor grote teleurstelling bij bij onze hulp. Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle en goede match te maken. De kosten en voorwaarden geven wij dan ook duidelijk aan op onze website. De taal die u uitspreekt over ons bedrijf vinden wij dan ook erg ongepast. Wij wensen u succes bij het vinden van een hulp en bedrijf die wel bij u past.

Door uit Westerhaar-Vriezenveensewijk op 20-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Onze hulp Anna is een hele fijne en prettige hulp. Ze is enorm ijverig en secuur. Een topper

Door uit Bedum op 08-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik vind de motivatie van de aangeboden mensen slecht. Veel reageren niet, willen direct zwart werken of komen op de afgesproken tijd niet opdagen. Ben wel benieuwd of jullie deze mensen ook aanspreken op hun gedrag. De laatste mevrouw sloeg alles, zij reageert gewoon voor iemand anders en geeft een telefoonnummer door van die persoon. Alleen over de hulp die ik een poos heb gehad ben ik meer dan tevreden. Harde werkster, vriendelijk, netjes en correct in haar contact. Mijn garantie verloopt bijna in dus in 1 jaar tijd hebben jullie maar 1 persoon aan mij kunnen aanbieden die iets voor ons heeft kunnen betekenen. Ik zou jullie niet aanbevelen aan anderen. Misschien toch een ander soort selectieprocedure voordat jullie mensen opnemen in jullie bestand? mvg Rineke

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien en uiteraard dat het werk wit is. Als wij te horen krijgen dat dat de hulp zwart wenst te werken dan zitten hier uiteraard consequenties aan. De hulp kan dan niet meer via ons aan het werk voor nu en de toekomst.

Door uit Rotterdam op 06-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kregen een match met iemand die geen Nederlands en geen Engels spreekt. Daarna een match gekregen maar kunnen nu in Corona tijd uiteraard geen kennis maken. Op basis van de eerste “match” moeten we wel 31 euro bemiddelingskosten betalen. Lekker makkelijk geld verdienen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We vinden het erg jammer dat de eerste kandidaat niet geheel voldeed aan uw wensen. Indien een kandidaat niet voldoet kunt u de kandidaat afwijzen met de reden via uw account. Wij nemen dan uw aanvraag opnieuw in behandeling zonder extra kosten. Dat is ook de reden dat wij garantie geven op uw aanvraag. Het klopt dat u de factuur krijgt bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat op dat moment gaat ook de dienst in. Wij horen graag van u of we weer voor u opzoek mogen. Het is mogelijk om daar nog even mee te wachten na dat de crisis wat voorbij is.

Door uit Voorthuizen op 26-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Spijt dat we moeten betalen voor niks! Totaal geen support vanuit de organisatie, de werksters komen niet op de geplande afspraak of voldoen niet aan onze wensen (die echt niet bijzonder zijn)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. U heeft bij ons ook een jaar garantie voor de eenmalige kosten. Wij kunnen dus langere tijd voor u opzoek blijven zonder dat u daar extra voor betaald.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!