Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Hilversum op 12-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel, een geweldige hulp.

Door uit Gieten op 04-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Over Ika kan ik nu nog niets zeggen, na een keer.

Door uit IJsselstein op 03-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben toch niet helemaal tevreden de eerste keer kreeg ik laat een berichtje dat ze veel later zou komen en liever de volgende dag, de volgende dag zou ze om 13.00 uur komen uiteindelijk was ze erfwet na bericht pas rond twee uur en nu blijken de uren op de factuur ook niet te kloppen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat u niet geheel tevreden bent over de hulp. Wij raden dan altijd aan een goed gesprek aan te gaan met de hulp, om uw ontevredenheid te uiten en te bespreken, zodat de hulp zich hierin kan verbeteren.

Door uit Lierop op 02-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ok

Door uit Middelie op 02-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een werkster aangeboden gekregen. Onze werkster Anne is echt een top meid. Heel zelfstandig en maakt echt goed schoon super tevreden.

Door uit Heerhugowaard op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring met de werkwijze. Er zijn ons 3 werkster toegewezen, maar met allemaal is het onmogelijk om in contact te komen. Ze reageren gewoon niet, ondanks dat ze zelf reageren op onze oproep. Ik ben nu een maand verder en nog 0 resultaat. Als je dan vraagt om uitgeschreven te worden omdat ze het niet waar kunnen maken, dan wordt je keihard gehouden aan de voorwaarden waarmee je akkoord bent gegaan. Dus ik moet mijn beloftes nakomen maar deze mensen dus niet!! Trap niet in dit wurgcontract waar ze je een jaar aan houden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben geprobeerd u een hulp te leveren die past bij uw eisen en wensen, wij betreuren ten zeerste dat dit niet gelukt is. Tevens vinden wij het vervelend dat wij onze beloftes aan u niet na kunnen komen vanwege het feit dat u heeft aangegeven dat wij niet verder mogen zoeken.

Door uit Lopik op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en prima geregeld

Door uit Malden op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en efficient

Door uit Deventer op 28-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heel slecht , ze jagen je alleen op met kosten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst als slecht heeft ervaren. Uiteraard doen wij ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw wensen past. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet om een nieuwe kandidaat voor te stellen.

Door uit Oegstgeest op 24-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het was voor mij een onaangenaam verassing dat ik een rekening moest betalen voor dat ik werkelijk een afspraak had met een schoonmaker. Na mijn verzoek om alle contact te verbreken, kreeg ik een rekening voor het hele jaar. Kennelijk had ik een contract met ze voor een hele jaar zonder bewust van te zijn. Ik heb geklacht en ze hebben wel de jaar rekening terug getrokken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Het moet echter niet als verrassing komen dat u een rekening heeft ontvangen en een jaarabonnement heeft afgesloten. U dient bij ons een zoekopdracht in en hiervoor tonen wij u onze kosten en dient u hiermee akkoord te gaan. Wij geven duidelijk aan dat u aansluitingskosten betaald op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen. Dan gaat ook het jaarabonnement in, welke pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u vroegtijdig het abonnement wenst stop te zetten, dan dient u deze af te kopen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!