Werkster gevraagd in Utrecht?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4097 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Utrecht, het bruisende middelpunt van ons land. Wellicht heeft u het erg druk en kunt u wel een wat hulp gebruiken in de huishouding. Een werkster kan u al het werk uit handen nemen, van afstoffen tot sanitair schoonmaken tot ramen lappen. Ik zoek een witte werkster helpt u graag bij het vinden van een witte werkster in Utrecht.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Utrecht is op te splitsen in twee delen. Allereerst betaalt u bemiddelingskosten voor onze service, hier heeft u een jaar garantie op. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat u huishoudelijke hulp aanvraagt. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 13,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster gezocht in Utrecht

Zoekt u een witte werkster in Utrecht? Een werkster uit Utrecht aanvragen is heel eenvoudig.

  1. Schrijf u vrijblijvend in;
  2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen doorgeven, waarna u de aanvraag afrondt;
  3. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij meteen voor u op zoek naar een geschikte witte werkster uit Utrecht. U ontvangt de contactgegevens als we iemand gevonden hebben om ter kennismaking een afspraak met de schoonmaakster te maken;
  4. Bent u naar aanleiding van dit gesprek tevreden en ziet u een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster voor u.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster