Werkster gevraagd in Enschede?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4162 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van witte werksters in Enschede en gaat voor u op zoek naar een passende huishoudelijke hulp! De werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Voor al uw huishoudelijke klussen kunt u bij de werkster terecht: schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. De kosten van de witte werkster in Enschede weet u van te voren, bestaande uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Enschede bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor€ 8,99 € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Eenmalige vergoeding berekenen

Onze vergoeding is slechts € 25,75 + € 3,50 per opgegeven uur.

aantal uren in de week
Fantastisch,
Paulien Lugies

"De werkdag na de aanvraag al antwoord en binnen een uur een match gevonden. Gesprek met hulp al in dezelfde week. Onze hulp werkt ..."

meer beoordelingen

Witte werkster gezocht in Enschede

Het is heel eenvoudig om een witte werkster in Enschede aan te vragen. U vult het online inschrijfformulier in, wij gaan dan op zoek naar een passende hulp voor u. Zodra we die gevonden hebben (doorgaans binnen drie dagen), ontvangt u de contactgegevens van de witte werkster uit Enschede. U kunt dan een kennismakingsafspraak inplannen om te bepalen of er een klik tussen jullie is. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Fantastisch,
Paulien Lugies

"De werkdag na de aanvraag al antwoord en binnen een uur een match gevonden. Gesprek met hulp al in dezelfde week. Onze hulp werkt ..."

Ontdek meer ervaringen
Witte Werkster bij u in de buurt

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster