Werkster gevraagd in Enschede?

Ervaringen Waardering: 8,3

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3358 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u woonachtig in Enschede en kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ik zoek een witte werkster heeft een ruim aanbod van werksters in Enschede en gaat graag voor u op zoek naar een passende hulp! De werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Voor al uw huishoudelijke klussen kunt u bij de werkster terecht: schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. De kosten van de witte werkster in Enschede weet u van te voren, bestaande uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Enschede bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 13,50;
  2. Hiernaast betaalt u eenmalig een bemiddelingsbedrag aan ons voor onze service. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren dat de witte werkster bij u aan de slag gaat. Via onderstaande rekentool berekent u eenvoudig en snel de bemiddelingskosten.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster gezocht in Enschede

Het is heel eenvoudig om een witte werkster in Enschede aan te vragen. U vult het online inschrijfformulier in, wij gaan dan op zoek naar een passende hulp voor u. Zodra we die gevonden hebben (doorgaans binnen drie dagen), ontvangt u de contactgegevens van de witte werkster uit Enschede. U kunt dan een kennismakingsafspraak inplannen om te bepalen of er een klik tussen jullie is. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster