Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Boxmeer op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

U hebt mijn verzoek beantwoord: ik zocht een witte werkster en u hebt iemand voor me gevonden. Ik ben heel tevreden over Nuro! M.van Gaal

Door uit Oegstgeest op 10-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het aanbod aan kandidaten vond ik niet goed. Uiteindelijk hebben we nu deze kandidaat die het de eerste keer redelijk heeft gedaan. Ik vond het erg vervelend dat je zogenaamd ontzorgd wordt en alsnog een aantal weken bezig bent met contact opnemen, wachten op kandidaten die niet op komen dagen etc. Het proces was niet bepaald zonder pijn en moeite.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle service te leveren soms kan dit wat langer duren in verband met de beschikbaarheid van onze hulpen. Uiteraard blijven we graag ons best doen.

Door uit Uden op 10-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel geregeld ook wanneer een werker of werkster afmeld

Door uit Wageningen op 08-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb iemand gevonden en dat was de bedoeling.

Door uit Gemert op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nog steeds geen werkster gevonden! Ik krijg (met alle respect) alleen mensen die geen engels of nederlands spreken of niet kan op flexibele dagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben u viermaal aan een kandidaat voorgesteld. Een van deze hulpen is al sinds 2011 via ons werkzaam en spreekt wel degelijk Nederlands. In uw aanvraag staat verder geen eisen qua beschikbaarheid en/of taal. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden.

Door uit 's-Gravenhage op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn tevreden over onze hulp.

Door uit Amersfoort op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden en daar waar zijn we blij mij!

Door uit Rijswijk op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel geregeld en gelijk een match.

Door uit Zwolle op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het was snel en makkelijk

Door uit Schoorl op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en accuraat. Wij zijn geholpen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!