Over ikzoekeenwittewerkster.nl

Kent u ons al? Op deze pagina leert u ons beter kennen.

Wij willen u helpen bij het zoeken naar een witte werkster

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het zoeken van een hulp zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. In 2007 hebben wij daarom een service opgericht die mensen met een PGB (zorgindicatie) helpt bij het zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al snel klopten veel mensen zonder een PGB (zoals tweeverdieners, alleenstaande mannen en drukke gezinnen) bij ons aan. Ook bij deze groep mensen bleek de behoefte aan een huishoudelijke hulp erg groot. Daarom hebben wij ons concept aangepast zodat tegenwoordig zowel mensen met als zonder een zorgindicatie bij ons terecht kunnen.

Velen gingen u voor!

Het concept werkt! Door de enorme behoefte en het overweldigende aanbod van huishoudelijke hulpen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Onze database met hulpen groeit sinds 2007 enorm; op dit moment staan er 244.927 hulpen bij ons geregistreerd. Een aantal waarover wij in 2007 nooit over hadden durven dromen.

Wij helpen onze klanten dus met het zoeken naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Criteria die wij gebruiken bij het zoeken van een hulp zijn mede door u te bepalen. Als hulpzoeker kunt u een ervaringseis en/of andere wensen en eisen opgeven. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij voor u op zoek. Deze werkwijze heeft gezorgd voor vele tevreden klanten:

Meneer/mevrouw Den Hollander uit Castricum: "Prima, is heel soepel gegaan. Goede internetdienst. Handig verzonnen, goed uitgevoerd."

Meneer/mevrouw Zeven uit Leiden: "Prima dienstverlening. Een eenvoudige manier om een hulp te vinden (met voorbeeldcontract en tips voor een kennismakingsgesprek). Ook gemakkelijk dat je kan aangeven voor welke werkzaamheden je iemand zoekt. Hulpvaardige administratie bij vragen."

Kijk op onze ervaring pagina voor alle ervaringen


Continue verbetering

Door onze tevreden klanten en de aanblijvende groei kunnen wij continu onze service verbeteren. Zo bieden wij u tegenwoordig bijvoorbeeld garantie op een huishoudelijke hulp.

Bent u ook op zoek naar een makkelijke, snelle en betrouwbare manier om een hulp te vinden?


Schrijf u hier in voor een Witte Werkster


Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, is onze service gericht op heel Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat u wordt gekoppeld aan een hulp in de buurt.

Ikzoekeenwittewerkster.nl, onderdeel van Hulp-in-huis BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 91 (Wij zijn bereikbaar van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.


Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.