Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Son en Breugel op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie van zowel jullie organisatie als van de hulp die jullie gevonden hebben

Door uit Heerhugowaard op 26-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 2 dagen na inschrijving hadden wij al een match met een schoonmaakster, top.

Door uit Renkum op 25-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eenvoudig via website geregeld. Duidelijke afspraken. Snelle respons. Goede kandidaat.

Door uit Eindhoven op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Door corona heb ik vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van de witte werker. Over hem ben ik tevreden. Ik vind de site te simpel opgesteld. Verder qua contract etc vind ik dat ik nog veel werk moet verzetten en de 30 betaalde euro's via een computersysteem erg makkelijk verdiend zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen helpen aan een fijne hulp. We kunnen ons goed voorstellen dat het maken van een match erg makkelijk lijkt. Echter maken wij veel achterliggen kosten om onze dienst beschikbaar te maken en leveren we een relatief goedkopere dienst dan andere partijen. Wij wensen u dan ook nog een hele fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Amstelveen op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Werker moet wel lang reizen. Is niet heel dichtbij

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Indien de hulp heeft aangegeven bereid te zijn te willen reizen is het mogelijk de hulp aan u voor te stellen. Mocht de afstand in de toekomst voor problemen zorgen zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Ulvenhout op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na mijn aanmelding voor het weekend kreeg ik vrijdagmiddag bericht, dat er iemand gevonden was voor mij. Ik kon met haar voor de maandag een afspraak maken. Het klikte en ze kon meteen woensdag beginnen. Ze heeft zin in haar werk en vindt het leuk. Voor mij belangrijk ook, dat ik haar goed kan verstaan. Ik ben slechthorend en heb daarom specifiek om iemand gevraagd, die duidelijk Nederlands sprak. En dat doet mijn nieuwe hulp. Het is nog even wennen, dat alles zo heel officieel via een instantie gaat. Maar dat zal wel wennen.

Door uit Barsingerhorn op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed en netjes geregeld.

Door uit Enschede op 16-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De werkdag na de aanvraag al antwoord en binnen een uur een match gevonden. Gesprek met hulp al in dezelfde week. Onze hulp werkt rustig, effici├źnt, netjes en met overzicht.

Door uit Huissen op 14-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snel een hulp gevonden.

Door uit Nijmegen op 14-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hulp is nog maar eenmaal geweest. Ben hoopvol

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!