Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Gouda op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed contact met Barbara Gaida,goede communicatie. Barbara heeft vandaag voor het eerst schoongemaakt. Ze heeft mij foto's gestuurd en het ziet er op de foto's goed uit. Dus vooralsnog ben ik ik tevreden De tijd zal het verder leren. Bedankt voor de bemiddeling! Vr gr Ype Daudeij

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw reactie en uiteraard graag gedaan!

Door uit Eerbeek op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettige huishoudelijke hulp

Door uit Zevenbergen op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het gaat wel moeilijk ik heb jullie niet betaald kom dat ik iemand had heb ik mee gedeeld Het ging over Bianca ik epte of ze dan 4x de hond uit wilde laten gezien ik Invaliede ben. Hond weegt 2 kg. Ik wacht Bianca wel af heeft de hele dag in bed gelegen daar voor kon ze niet komen.

Door uit Almere op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Prima idee en aardige mensen. De schoonmakers verzetten echter continue afspraken en komen niet opdagen. Maanden en veel moeite verder, nog altijd geen schoonmaakster. We willen graag ons geld terug.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Daarnaast staat u op dit moment ook nog gekoppeld aan een hulp.

Door uit Zevenbergen op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze doen wat ze beloven

Door uit Berkel en Rodenrijs op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het zoeken via wittewerkster was een frustrerend proces. Ik kreeg wel snel steeds een voorstel maar bij de eerste 4 voorgestelde personen toe kwam de schoonmaker dan niet opdagen op de kennismakingsafspraak of bleef deze steeds op het laatste moment verzetten of zag na de kennismaking dan af van een verder contract. Toen ik uiteindelijk na een verlof weer aan het werk ging wilde ik de zoektocht even pauzeren, omdat het steeds een middag thuiszitten voor helemaal niks te veel tijd in beslag nam. Dit bleek eigenlijk niet goed mogelijk. In plaats daarvan ontving ik facturen van een schoonmaker die zelfs nog nooit bij ons is geweest. Na deze pauze uiteindelijk een goed iemand gevonden (tot nu toe in ieder geval). Maar wat extra service vanuit wittewerkster.nl als de zoektocht moeizaam verloopt zou geen overbodige luxe zijn. Ik heb hierin zeer weinig ondersteuning ervaren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Echter kan uw aanvraag wel degelijk on-hold worden gezet. Dit hebben wij ook voor u gedaan vanaf 1 november tot u ons op 10 januari hebt gemeld dat wij weer voor u opzoek mochten gaan naar een hulp. Het is dus incorrect dat u beweert dat uw aanvraag eigenlijk niet op 'pauze' gezet kon worden. Dit is namelijk nooit een probleem geweest.

Door uit Delden op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand, naar tevredenheid, gevonden. Handig inloggen en heldere documenten downloaden zoals arbeidsovereenkomst (reeds voorzien van alle gegevens!) en voorbeeld werkschema. Betalingstermijn zelf te kiezen, met factuur.

Door uit Jistrum op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mn het snel reageren ook op een vraag is erg prettig

Door uit Pijnacker op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De online systeem is makkelijk, de bedrijf reageerde snel naar email en hebben snel kandidaten gevonden. Helaas klopt de informatie van de kandidaten niet altijd een veel kandidaten wilden niet voor een kennismaking komen, dus werd het frustrerend. Uiteindelijk vonden wij iemand.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Goed om te lezen dat wij u uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen. U ontvangt van ons de gegevens die waarmee een hulp zich zelf in heeft geschreven. Zij weten bovendien dat u contact zal opnemen voor de kennismaking. Helaas loopt dit nog wel een verkeerd: dat is ook de reden van onze garantie!

Door uit Breda op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ondanks herhaaldelijke pogingen om duidelijk te maken wat onze specifieke wensen zijn (qua werktijden), krijgen wij werksters toegewezen die daar helemaal niet aan willen beantwoorden. Voor ons is de maat vol. Waardeloos. Wij zullen verder geen beroep op u doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u tot op heden geen geluk had met de werksters die wij hebben aangeboden. Echter geven de werksters zelf aan beschikbaar te zijn. Zoals u heeft gemerkt zijn wij dan ook sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien dit onverhoopt niet lukt blijven wij onbeperkt voor u opzoek binnen uw garantietermijn. Wij horen dan ook graag van u of we voor u opzoek mogen blijven.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!