Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 22-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

uitstekende werkster, communiceren in het Nederlands gaat wat lastig, maar indien nodig dan laat ze haar man vertalen.

Door uit Bergen op Zoom op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, discreet en doeltreffend

Door uit Rotterdam op 14-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service, goede communicatie

Door uit Weesp op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nu 7 kandidaten voorgesteld gekregen. Met 2 heb ik überhaupt geen contact kunnen maken, eentje kwam tot tweemaal toe niet opdagen op een afspraak. De vier anderen waren onbekend met de sleutelovereenkomst en de 54 euro borg. Bij drie daarvan was dit een breekpunt (voor hun). Bij de vierde voelde ik me vies.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Inderdaad zal niet elke hulp bekend zijn met een sleutelovereenkomst. Niet alle opdrachtgevers zullen een sleutel afgeven aan de hulp en degene die dit wel doen zullen niet altijd gebruik maken van de sleutelovereenkomst. Wij hopen uiteraard wel snel iemand voor u te vinden.

Door uit Winsum op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vond de bemiddeling snel en zorgvuldig.

Door uit Nieuw-Amsterdam op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel gereageerd. Bij mijn eerste afwijzing 1 dag later een nw aanbod!! Top!!

Door uit Gouda op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mijn aanvraag kreeg ik al de volgende dag een reactie en 5 dagen later een kennismakingsgesprek. Een week later is mijn witte werkster al bij mij komen werken tot beider tevredenheid!

Door uit Winterswijk op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

meteen een prima werkster, geweldig

Door uit Papendrecht op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste keer verliep stroef tweede keer ging perfect met onze hulp, wilde meer sterren geven maar drukte te snel en kon helaas niet terug , maar vind het een goed bedrijf

Door uit Breda op 07-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer ontevreden, klantonvriendelijk. Zodra de bemiddelingskosten zijn betaald wordt er op geen enkele manier dienst verleend vanuit de organisatie. Absoluut geen aanrader om mee in zee te gaan. Ik heb inmiddels de indruk dat er sprake is van Bewuste frauduleuze Praktijken. Wel geld binnenhalen maar geen diensten verlenen. De enige werkster die we hebben voorgesteld gekregen bleek onbetrouwbaar. Dus zoek vooral naar een andere betrouwbare organisatie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u zo ontevreden bent. Wij hebben u tweemaal aan een kandidaat voorgesteld. Na uw laatste afwijzing zijn wij gelijk weer voor u opzoek gegaan naar een nieuwe hulp. Echter wenst u een hulp op 1 specifieke ochtend dit kan inderdaad het zoekproces vertragen, waardoor het helaas wat langer kan duren voor dat wij weer iemand hebben gevonden in uw omgeving die hier aan kan voldoen. De laatste kandidaat hebben wij voorgesteld na uw betaling is ontvangen, het is dus niet zo dat wij na uw betaling niets meer voor u hebben gedaan.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!