Witte werkster nodig in Heemstede?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4150 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In de gemeente Heemstede vindt u de oudste basisschool van Nederland. Ook zijn hier een groot aantal zorginstellingen die door het hele land bekend zijn. Iets wat de rust bevorderd in Heemstede, is de ondersteuning van een werkster in uw huishouden. Iemand die u de huishoudelijke taken uit handen neemt, waardoor u tijd over houdt voor andere dingen. Ideaal, toch?

Een witte werkster in Heemstede voor € 12,50
U kunt bij ons heel eenvoudig een witte werkster aanvragen, ook in Heemstede. De aanvraagprocedure is als volgt: u geeft uw gegevens door middels het inschrijfformulier en u maakt uw wensen en eisen kenbaar op de persoonlijke pagina waar u daarna terecht komt. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp. Meestal hebben we al binnen drie dagen iemand gevonden. Wij sturen u dan de contactgegevens van de werkster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Pakt dit positief uit dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte werkster voor u hebben gevonden!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster uit Heemstede bestaat uit twee delen:

  1. U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 5,99 per maand. Hiervoor krijgt u onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak.
  2. U betaalt de witte werkster een uurloon van € 12,50. Dit bedrag betaalt u direct aan de werkster.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Ook genieten van extra vrije tijd? Schrijf u snel, geheel vrijblijvend in!