Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 24-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer snel een hulp gevonden.

Door uit Haaksbergen op 23-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Jullie doen weinig moeite om te ondersteunen in het vinden van een hulp. Ik krijg een telefoonnummer en als ik na meerdere berichtjes geen reactie krijg en dit aan jullie doorgeef, krijg ik als antwoord: "heb je al proberen te bellen"...Hoe gemotiveerd zou de hulp zijn als ze niet reageert denken jullie zelf?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u dit zo ervaart. Een hulp weet dat zij of hij bereikbaar moet zijn. Indien wij bericht ontvangen dat zij dit niet zijn, dan heeft dit serieuze gevolgen voor de hulp voor het ontvangen van nieuwe opdrachten. Het komt echter vaak voor dat opdrachtgevers alleen een mailtje sturen naar de hulp die vervolgens in de spam is terecht gekomen, waardoor de hulp niet reageert. Wij adviseren dan ook altijd op meerdere manieren contact te zoeken met de hulp, zoals door te bellen of een Whatsapp te sturen en/of mailen. Het is dan ook al een tijd geleden dat u bent gematcht aan de kandidaat. Indien het niet lukt om contact te krijgen zien wij graag uw afwijzing tegemoet.

Door uit Wijchen op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 2 dagen een voorstel gekregen. Toen dit uiteindelijk niet tot het gewenste resultaat leidde zijn ze opnieuw gaan zoeken. Nu binnen een week een nieuw voorstel. Dit lijkt tot een goeie match te komen. Ben dus zeer tevreden.

Door uit Zetten op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

3 x is scheepsrecht! Ik ben nu erg blij met de hulp die ik heb.

Door uit Schalkhaar op 20-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Met frisse moed een abonnement afgesloten, vooral op basis van de positieve reviews. Al vrij snel na het indienen van de aanvraag, kwam de eerste match. Contact gehad met de dame in kwestie, afspraak voor kennismaking. Helaas kwam ze niet opdagen. Na diverse pogingen om nieuwe afspraak te maken, de moed opgegeven. Op naar de volgende. Helaas precies hetzelfde liedje! Nu is het vertrouwen wel naar een dieptepunt gegaan. Optie nummer 3 komt netjes opdagen bij de kennismakingsafspraak en een week later is de eerste werkdag. Tot nu toe tevreden. Al kan ik niet begrijpen waar het mis is gegaan op mevrouw 1 en 2.

Door uit Delft op 18-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dit bedrijf helpt met de zoektocht naar een nieuwe werkster. Het is wel jammer dat de eerste twee werksters niet kwamen opdagen op de kennismaking afspraak. Gelukkig kreeg ik dezelfde dag een nieuwe naam.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Sittard op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er werd heel snel iemand voorgedragen die voldeed aan de gestelde eisen. Contact was snel gelegd. Kennismakingsgesprek verliep vlot. Het duurde al met al geen 2 weken of de hulp was al voor ons aan het werk.

Door uit Heerlen op 13-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hebben na meerdere werksters nog steeds geen werkster. Het is onduidelijk wie nu wie moet benaderen en er is absoluut geen actieve bemiddeling (of klantvriendelijkheid) vanuit ikzoekeenwittewerkster.nl. Zojuist krijg ik wederom een factuur van 0 euro van ene Milou van Loo. Ik zou bij god niet weten wie dat is noch zou ik niet weten hoe ik contact met haar moet opnemen. Bovendien denk ik mevr van Loo wil blijkbaar werken en ikzoekeenwittewerkster.nl is door mij betaald dus waarom moet ik dan iemand benaderen? O ja, wel ontving ik voor in mijn ogen gebrekkige dienstverlening een factuur, die daarna werd omgezet in een deurwaarders brief, met dito tarief. Dus, denk goed na, wees alert want voordat je het weet kost het je geld en zou ene mevr van Loo (of iemand anders) bij je moeten poetsen. Niets is minder waar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u het zo heeft ervaren. Als u bij ons een hulp aanvraagt en wij een hulp voor u vinden, betaald u eenmalig de bemiddelingskosten. U krijgt hiervoor een jaar garantie. Op 21 oktober hebben wij u de gegevens van de hulp toegezonden en deze vind u ook terug in uw account. Wij hebben u uitleg gegeven dat u zelf contact dient op te nemen met de hulp voor een kennismaking. Dat u dus niet weet wie de hulp is of hoe in contact kunt komen is verrassend, ook dat u niet weet wie nu wie moet benaderen. Daar wij hier duidelijk uitleg over hebben gegeven. U heeft ons ook vervolgens niet benaderd voor extra uitleg als u het niet zou begrijpen. U heeft in tussentijd sinds 21 oktober niet aan ons bevestigd of de hulp bij u start of niet, u staat dus al geruime tijd aan deze hulp gekoppeld. In tussentijd hebben wij u drie maal een herinnering toegezonden en een aanmaning, i.v.m. de factuur voor het zoeken naar een hulp. Vervolgens is deze niet tijdig voldaan. Dan zijn wij inderdaad genoodzaakt deze door te zetten naar een incassobureau.

Door uit Enschede op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

IZEWW reageerde direct nadat de eerst aangeboden werkster ervan afzag. De binnen een dag aangeboden volgende werkster doet haar werk nu al weer 2 weken uitmuntend!

Door uit Maastricht op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Erg tevreden. Was nog meer tevreden geweest als we een standaard contract hadden gekregen maar verder helemaal prima. Zubaida is zeer goed en betrouwbaar en flexibel!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback: dat is goed nieuws! En: wij hebben ook goed nieuws voor u: in uw contract staat bij 'downloads' een standaard contract dat u met Zubaida kan invullen. Een hele fijne samenwerking gewenst.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!