Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 24-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De snelheid waarmee ik hulp heb gekregen is prima.Maar de hulp die ik heb gekregen is niet bepaald ervaren.Wat dat betreft was ik zeer teleur gesteld.Maar gelukkig is het een heel aardig meisje en we hebben nu samen de werkzaamheden doorgenomen.Ze is van goede wil!We gaan door!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben hulpen welke ervaren zijn maar ook net beginnen als schoonmaakhulp. Het is van belang dat u in uw aanvraag aangeeft wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij op basis hiervan een passende hulp kunnen zoeken. Wij zijn echter blij te vernemen dat de u alsnog tevreden bent over de hulp.

Door uit Surhuisterveen op 20-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het is mijn eerste kennismaking met de witte werkster. Een match was snel gevonden.

Door uit Zwolle op 14-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke voorwaarden. Heel snel door jullie iemand gevonden. Helaas werd zij ziek en meldde zich af. Gelukkig binnen een week daarna weer iemand gevonden en zij is inmiddels al geweest en prima kracht.

Door uit Arnhem op 09-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb vijf sterretjes aangeklikt !!!!

Door uit Ten Boer op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel, vriendelijk en duidelijk

Door uit Veenendaal op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een goede hulp gevonden.

Door uit Almere op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk en vlot een goede werkster gevonden

Door uit Klazienaveen-Noord op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

mijn zoektocht naar een hulp in de huishouding was zeer snel geregeld. complimenten daarvoor!

Door uit Haarlem op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heerlijk alle zorgen uit handen genomen. Mooi met een contract werken, duidelijkheid voor iedereen.

Door uit Haarlem op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb 6 waardeloze kandidaten op rij gehad. Ze kwamen niet opdagen, wilden niet wit werken of verdwenen uit het land. Strengere selectie is echt gewenst!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat alle aangeboden hulpen niet naar wenst waren. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de hulpen in uw buurt. We doen dan zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!