In 3 stappen een witte werkster!

Een witte werkster aanvragen is binnen no-time geregeld. Volg onderstaande stappen en geniet van een schoon huis en meer vrije tijd.

1. 

Schrijf je in. Ter bevestiging ontvang je een mail van ons.


2.

Stel een persoonlijk schoonmaakplan op door jouw wensen en eisen aan ons door te geven.


3.

Zodra wij een geschikte werkster hebben gevonden ontvang je de contactgegevens.

Dit regelen wij voor jou


Zoeken en contactgegevens verstrekken
Als de aanvraag bij ons binnenkomt, gaan wij op zoek naar een geschikte witte werkster aan huis. Daarbij houden wij ook rekening met de afstand. Daarom benaderen wij alleen de werksters bij jou uit de buurt. Als wij een geschikte huishoudelijke hulp hebben gevonden, sturen wij de contactgegevens per e-mail. Op dit moment start het schoonmaakabonnement.


Contract opstellen voor een witte werkster
Voordat de witte werkster echt bij je aan de slag gaat, adviseren wij je om een contract op te stellen. Je kunt hierin aangeven wat de onderlinge afspraken zijn. Dit voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan. Na inschrijving heb je toegang tot een voorbeeldcontract. Zodra de afspraken duidelijk zijn en het contract is getekend, kan de schoonmaakster bij je aan de slag.


Urenregistratie en facturatie
De witte werkster die bij jou aan de slag gaat, houdt zijn/haar uren bij op de website. Doordat de werkster de gewerkte uren invult, heb je ook inzicht in de gewerkte uren. Als klant profiteer je van ons factureringssysteem, die vind je op jouw persoonlijke pagina.

Jouw eigen account

Onze service

Je kunt altijd rekenen op onze hulp als je er even niet uitkomt.

Contact met werkster

Een vaste plek voor alles rondom jouw witte werkster. Maak gebruik van handige tips voor de kennismaking of het opstellen van een sleutelovereenkomst.

Uren overzicht

De witte werkster vult na afloop de gewerkte uren in die jij overzichtelijk terug kunt zien.