Hoe witte werkster aanvragen

In 3 stappen een witte werkster!

Stap 1

Maak een account aan. Ter bevestiging ontvangt u een mail van ons.

Stap 2

Stel een persoonlijk schoonmaakplan op door uw wensen en eisen aan ons door te geven.

Stap 3

Zodra wij een geschikte werkster hebben gevonden ontvangt u de contactgegevens.

Dit regelen wij voor u

Betrouwbaar, veilig & snel

1. Wij gaan voor u op zoek

Als de aanvraag bij ons binnen komt gaan wij voor u op zoek naar een geschikte witte werkster aan huis. Daarbij houden wij ook rekening met de afstand en zullen wij alleen de werksters bij u uit de buurt benaderen.

Wij doen altijd een dubbel check bij de schoonmaakster om er zeker van te zijn dat zij aan uw wensen en eisen kan voldoen.

2. Brengen u in contact met een witte werkster

Wanneer wij een geschikte huishoudelijke hulp hebben gevonden, sturen wij de contactgegevens per e-mail. Op dit moment start uw schoonmaakabonnement.

3. Kennismakingsgesprek inplannen

Met de ontvangen contactgegevens kunt u contact opnemen met de werkster om een kennismakingsafspraak in te plannen. De witte werkster komt bij u langs, zodat u kunt kijken of er sprake is van een klik. Als er een klik is kan de witte werkster direct bij u aan de slag.

Is er geen klik, laat het ons weten, dan zoeken wij gratis verder tot we een passende werkster aan huis voor u hebben gevonden.

4. Contract opstellen met de werkster

Voordat de witte werkster echt bij u aan de slag gaat, adviseren wij u om een contract op te stellen. u kunt hierin aangeven wat de onderlinge afspraken zijn. Dit voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan.

Na inschrijving heeft u toegang tot een voorbeeldcontract. Zodra de afspraken duidelijk zijn en het contract is getekend, kan de schoonmaakster bij u aan de slag.

Urenregistratie

De witte werkster die bij u aan de slag gaat, houdt zijn/haar uren bij op de website. Doordat de werkster de gewerkte uren invult, heeft u ook inzicht in de gewerkte uren. U kunt als klant profiteren van ons factureringssysteem, die u vindt op uw persoonlijke pagina.

Vind witte werkster voor mij