Wat kost een witte werkster?

Wij zijn graag helder over onze kosten voor een witte werkster, zodat u weet waar u aan toe bent. Hieronder vindt u de uitleg over de opbouw van de kosten voor een witte werkster.

Wat kost een werkster per uur

De kosten voor een witte werkster zijn bij ons opgebouwd uit een eenmalig bemiddelingsbedrag en een voordelig uurloon voor de werkster.

Uurloon witte werkster

Het uurloon van de witte werkster bedraagt € 13,50 (all in). Vakantiegeld en andere premies zijn allemaal verrekend in dit bedrag. Dit uurloon betaalt u zelf aan uw werkster.

Eenmalig bemiddelingsbedrag

Wij nemen het zoeken naar een betrouwbare witte werkster die aansluit bij uw wensen graag van u over. U betaalt ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor deze geleverde service. Bij dit bedrag zit een jaar lang garantie inbegrepen. Mocht de witte werkster, om welke reden dan ook, binnen een jaar mee stoppen? Dan zoeken wij gratis naar een nieuwe werkster. 

Met de volgende tool kunt u berekenen wat de hoogte van het eenmalige bemiddelingsbedrag voor u wordt. Let op: dit is slechts een eenmalig bedrag! Hierna betaalt u alleen nog het uurtarief (werkster).

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Niet tevreden met de witte werkster

Geen probleem! Wanneer er geen match blijkt te zijn met de door ons aangegeven witte werkster, zoeken wij gratis naar een kandidaat die beter bij u past. U kunt een jaar lang van deze garantie gebruikmaken. Wij hopen uiteraard dat alles duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vind een werkster voor mij!