Wat kost een werkster?

Vind heel eenvoudig een voordelige witte werkster voor € 15,- p/u, dankzij het schoonmaakabonnement. Je sluit bij een jaarabonnement af. Na 1 jaar kun je dit maandelijks opzeggen. Met het schoonmaakabonnement heb je altijd een schoon en fris huis.

Schoonmaak
abonnement 1
Voor een witte werkster in huis
€14,95
Per maand
  • Witte werkster voor €15,00 p/u
  • Garantie op vervangende hulp
  • Onbeperkt hulpen voorgesteld
  • Uurloon 100% voor de hulp
  • Handig urenoverzicht
  • Fonds bij schade door hulp

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor jou

De hulp
Het uurtarief van de werkster is € 15,- en is helemaal van de werkster.


Jouw voordeel
Het abonnement van € 14,95 geeft je veel voordelen.

  • Je kunt gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp (tot €2.500,-)
  • Wij zoeken wij een vervangende witte werkster als dat nodig is
  • Je hebt altijd een voordelige witte werkster in huis

Garantie
Jouw jaarabonnement gaat pas in als wij een witte werkster hebben gevonden. Zodra je de gegevens van de witte werkster ontvangt, start het abonnement. Heb je geen klik met de werkster? Dan zoeken wij gewoon verder. Kunnen wij helemaal geen werkster vinden? Dan betaal je ons niets.

Handig om te weten over het abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten van € 14,95 via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder toestemming geld van jouw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een witte werkster hebben gevonden en jij de gegevens van de witte werkster ontvangt, gaat het abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 14,95.

Nee. Je betaalt pas als wij een witte werkster hebben gevonden. Vanaf dat moment start het abonnement.

Heb je een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende witte werkster vinden? Dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra je van ons gegevens van een witte werkster ontvangt, betaal je abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang het abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte witte werkster.

Je sluit het abonnement af voor een periode van minimaal 1 jaar. Na dit jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in jouw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenwittewerkster.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw witte werkster. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de witte werkster en de facturen die je periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor jouw eigen administratie, maar ook voor jouw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van witte werksters in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 323.814 witte werksters in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een witte werkster.

Garantie

Vervanging als je vaste hulp stopt met werken.