Kosten witte werkster

Uw witte werkster heeft een uurtarief van € 12,50 inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale witte werkster. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale witte werkster
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de werkster

Witte werkster abonnement

€ 11,99 p/m

Voor slechts € 11,99 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte witte werkster. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op vergoeding bij schade, regelen wij een vervangende werkster indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • Vergoeding bij schade
 • Een witte werkster voor € 12,50 per uur
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Witte werkster
Anderen
€12,50
per uur
per uur
per week
per week
11,99
per maand
 • Vergoeding
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
161,99
per maand
186,00
per maand
€24.01
voordeliger

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 12,50 is helemaal van de werkster. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 11,99 biedt u vele voordelen. Zo krijgt u vergoeding bij schade, zoeken wij een vervangende witte werkster wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige witte werkster in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een witte werkster voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de werkster, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen werkster voor u vinden, betaalt u ons niets.

Witte werkster aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een witte werkster hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 11,99.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen kandidaat aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een kandidaat aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen werkster voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenwittewerkster.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw witte werkster. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de werkster en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.