Laatste video review

Bekijk en lees meer reviews 8.4

Kosten witte werkster

We geven u graag een duidelijk overzicht van de kosten voor een witte werkster, zodat u weet waar u aan toe bent. Hieronder leggen we uit wat de hoogte van het uurloon en de opbouw van het bemiddelingsbedrag voor de witte werkster is.

Het loon van de witte werkster

De witte werkster ontvangt een uurloon van €12,50 (all in). Er komt dus niets meer bovenop. Vakantiegeld en andere premies zijn allemaal verrekend in dit bedrag. Dit uurloon betaalt u zelf aan uw werkster.

Bemiddelingsbedrag

Wanneer u ons inschakelt om de zoektocht naar een witte werkster van u over te nemen, gaan wij voor u op zoek naar een goede match. Zodra wij u de gegevens van een passende werkster hebben gestuurd ontvangt u ook een factuur met daarop het bemiddelingsbedrag, welke u aan ons kunt overmaken. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal uur dat de werkster voor u gaat. In onderstaande voorbeeld vind u een overzicht van de kosten zoals deze worden berekend voor een witte werkster.

Bemiddelingskosten Ikzoekeenwittewerkster.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Met de volgende tool kunt u berekenen wat de hoogte van het eenmalige bemiddelingsbedrag voor u wordt.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik heb het bemiddelingsbedrag betaalt, maar ben niet tevreden met de hulp.

Geen probleem! Wanneer de door ons aangegeven witte werkster geen match blijkt te zijn zoeken wij verder tot we een nieuwe match voor u hebben gevonden. Deze garantie bieden wij een jaar lang.

Wij hopen uiteraard dat alles duidelijk is. Maar mocht u nog vragen hebben laat het ons dan weten door contact op te nemen via 088 4303091 of door het invullen van het contactformulier.

Bent u eruit en wenst u niet langer al uw vrije tijd in het huishouden te stoppen of uw lichaam de rust te gunnen die het nodig heeft? Schrijf u dan in.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster

 
Language English