Wat kost een werkster?

Een werkster heeft een uurtarief van € 13,50 inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale witte werkster. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale witte werkster
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de werkster

Werkster kosten abonnement

€ 11,99 p/m

Voor slechts € 11,99 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte witte werkster. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op een fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende werkster indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Uurtarief werkster € 13,50
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Witte werkster
Anderen
€13,50
per uur
per uur
per week
per week
11,99
per maand
 • Fonds
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
173,99
per maand
186,00
per maand
€12.01
voordeliger

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurtarief van de werkster bedraagt € 13,50 en is helemaal van de werkster.

Uw voordeel
Het abonnement van € 11,99 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende witte werkster wanneer de hulp stopt en heeft u altijd een voordelige witte werkster in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een witte werkster voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de werkster, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen werkster voor u vinden, betaalt u ons niets.

Witte werkster aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij u de gegevens van uw witte werkster hebben gestuurd, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 11,99.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen werkster voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenwittewerkster.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw witte werkster. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de werkster en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.