Laatste video review

Bekijk en lees meer reviews 8.4

Kosten witte werkster

De kosten voor een witte werkster zijn onder te verdelen in het loon dat de werkster verdient per uur en een eenmalig bemiddelingsbedrag. Het bemiddelingsbedrag betaalt u op het moment dat wij de gegevens van een werkster hebben geleverd.

Wat kost een werkster per uur?

De witte werkster ontvangt een uurtarief van € 12,50. Hier komt niets meer bovenop, alles zit hierbij inbegrepen (dus ook toeslagen als vakantiegeld). Wanneer de werkster belasting dient af te dragen, moet dit van de vergoeding van € 12,50 per uur, dit dient de werkster zelf te doen. Het betalen van de werkster dient u zelf te doen, dit gaat niet via ons.     

Bemiddelingsbedrag

Het bemiddelingsbedrag wordt berekend aan de hand van het aantal uur dat de werkster voor u gaat werken en een eventuele leeftijdseis die u op kunt geven. Het volgende tarief wordt gehanteerd voor het bemiddelingsbedrag:

Bemiddelingskosten Ikzoekeenwittewerkster.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50
Extra bedrag als u een leeftijdseis op geeft:€ 18,50
 

Betalingsmoment

Het bemiddelingsbedrag betaalt u wanneer wij de gegevens van een werkster hebben geleverd. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Hebt u geen klik met de werkster? Dan zoeken wij naar een nieuwe kandidaat. Het bemiddelingsbedrag hoeft u dan niet opnieuw te betalen. U heeft een jaar garantie.

U kunt met de werkster afspreken hoe (contant of per overschrijving) en met welke frequentie (per week, vier weken of per maand) u de schoonmaakster uitbetaalt.


Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster

Inschrijven voor een witte werkster

 
Language English