Wat kost een witte werkster?

We geven u graag een duidelijk overzicht van de kosten voor een witte werkster, zodat u weet waar u aan toe bent. Hieronder leggen we uit wat de hoogte van het uurtarief (werkster) en de opbouw van het bemiddelingsbedrag (eenmalig) is.

Wat kost een werkster per uur

Voordat u een witte werkster inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn voor deze werkster. Er bestaan grote verschillen tussen de uurtarieven van de werksters.Bekend is dat deze flink kunnen oplopen. Wij hanteren een voordelig uurtarief inclusief een jaar garantie op de witte werkster.

Uurloon witte werkster

Het uurloon van de witte werkster bedraagt € 13,50 (all in). Er komt dus niets meer bovenop. Vakantiegeld en andere premies zijn allemaal verrekend in dit bedrag. Dit uurloon betaalt u zelf aan uw werkster.

Het bemiddelingsbedrag

Wanneer u ons inschakelt om de zoektocht naar een witte werkster van u over te nemen, gaan wij voor u op zoek naar een goede match. Zodra wij u de gegevens van een passende werkster hebben gestuurd, ontvangt u ook een factuur met daarop het bemiddelingsbedrag, welke u aan ons kunt overmaken. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal uur dat de werkster voor u gaat. In onderstaande voorbeeld vind u een overzicht van de kosten zoals deze worden berekend voor een witte werkster.

Bemiddelingskosten Ikzoekeenwittewerkster.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Met de volgende tool kunt u berekenen wat de hoogte van het eenmalige bemiddelingsbedrag voor u wordt. Let op: dit is slechts een eenmalig bedrag! Hierna betaalt u alleen nog het uurtarief (werkster).

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik heb het bemiddelingsbedrag betaald, maar ben niet tevreden met de hulp.

Geen probleem! Wanneer de door ons aangegeven witte werkster geen match blijkt te zijn, zoeken wij verder tot we een nieuwe match voor u hebben gevonden. Deze garantie bieden wij een jaar lang. Wij hopen uiteraard dat alles duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben laat het ons dan weten door contact op te nemen via het contactformulier. Bent u eruit en wenst u niet langer al uw vrije tijd in het huishouden te stoppen of uw lichaam de rust te gunnen die het nodig heeft? Schrijf u dan in!

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster