Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Baarn op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima. Contact wordt gelegd via de site. Ik heb snel een leuke hulp gevonden.

Door uit Duiven op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dit is de tweede keer dat ik voor mijn moeder een huishoudelijke hulp heb gevonden. Binnen een dag was er iemand gevonden,net als de eerste keer erg snel.

Door uit Utrecht op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Communicatie is goed. Snelle reactie. Actieve houding. Overzichtelijke site. Goede tips.

Door uit Hilversum op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle bemiddeling met goede mensen!

Door uit Koog aan de Zaan op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Elke keer ontving ik direct de volgende dag een kandidaat, 2 keer voldeed de kandidaat niet, maar de volgende werkdag was er alweer een nieuwe kandidaat voor handen. De tips voor jet kennismakingsgesprek, evenals de checklist en het concept contract werkten heel prettig!

Door uit Bussum op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb snel een werkster gevonden. Volgende week begint zij.

Door uit Rijsenhout op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snelle reactie en bemiddeling.

Door uit Oldenzaal op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prettig dat je weet dat je een geselecteerde werkster in huis krijgt, die betrouwbaar is omdat het via een organisatie bij je binnen komt. Je haalt toch iemand in je huis. Fijn dat je niet zelf naar iemand hoeft te zoeken.

Door uit Groningen op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goede, maar ook minder goede ervaring.

Door uit Hoofddorp op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed gesprek

Door uit Eindhoven op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hoi, ik ben erg blij met de snelle reactie en de duidelijke communicatie. Vooral geen gezeur over tarief en dat soort dingen. lekker simpel en helder voor iedereen.

Door uit Bilthoven op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Bavel op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Contact met bemiddelaar verloopt moeizaam via mail, telefonisch contact erg lastig. Verder een vriendelijke hulp, echter had ik verwacht dat ze zelfstandiger zou zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer om te lezen dat u het contact met ons moeizaam vind. Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen u dus uiteraard ook telefonisch verder helpen. Echter zijn onze beltijden beperkt. Via e-mail kan contact daarom soms sneller gaan.

Door uit Amersfoort op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

extreme wensen dacht, ik is het omdat het vakantie is of is er in Amersfoort weinig aanbod.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit uw omgeving. Door de vakantieperiode kan het helaas langer duren voor wij iemand voor u hebben gevonden.

Door uit Rheden op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag een hulp gevonden die volgende week al kan starten! Top!

Door uit Nuenen op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een kennismaking kunnen regelen met de witte werkster. Het was een prettige kennismaking.

Door uit Eindhoven op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over het eerste contact met Tom. Hij is open-minded en ik had meteen een goeie klik met hem. Ik heb er vertrouwen in dat we het in de toekomst goed met elkaar zullen kunnen vinden.

Door uit Haps op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!