Witte werkster ervaringen

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Audits & Training

Heer of mevrouw star

Heer of mevrouw Janssens

Heer of mevrouw Thijsse

Heer of mevrouw Van schendel

Heer of mevrouw Hanzouli

Heer of mevrouw Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 16-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

prima website en dienstverlening

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Theo, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het grootste gedeelte van onze dienstverlening, ik heb zojuist even uw aanvraag nagekeken echter zie ik nergens dat u heeft aangegeven een voorkeur te hebben voor een Nederlands sprekende hulp. Wij kunnen overigens alleen rekening houden met eisen die bij ons bekend zijn, wij hopen op uw begrip daarvoor. Groeten Hans

Door uit Barendrecht op 14-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hoi Franciska, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans.

Door uit Leiden op 05-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Snel

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor de fijne review!

Door uit Maastricht op 13-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

vlug een reactie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Margje, Wij betreuren dat u volgens deze review niet tevreden bent, volgens onze gegevens hebben wij u hiervoor reeds een oplossing aangeboden en heeft u reeds een kandidaat gevonden die bij u gestart is per 24 oktober. Wij vernemen het graag als uw review daardoor gewijzigd kan worden. Groeten Hans

Door uit Eindhoven op 11-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijkheid

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Beste mijnheer Bijsterveld, Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Schiedam op 05-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Laura, Bedankt voor uw review, wij hebben helaas geen invloed op de wijze van communiceren door een kandidaat. U heeft dit overigens direct aan ons doorgegeven en wij zullen passende maatregelen treffen tegenover deze kandidaat zodat dit niet vaker kan voorkomen. Wij hebben u inmiddels weer een nieuwe kandidaat voorgesteld en vernemen graag of deze wel bij u aan de slag gaat. Groeten Hans

Door uit Zwolle op 02-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De snelheid van voorstellen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Daniëlle, Vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij hebben helaas geen invloed op de kwaliteit van de kandidaten die wij voorstellen, deze hulpen zijn namelijk niet bij ons in dienst als personeel vandaar dat wij beperkt zijn qua invloed hierop. Zodra wij vernemen dat deze kandidaten niet voldoen aan de gestelde voorwaarden of de afspraken niet nakomen zullen wij deze hier altijd op aanspreken om dit in de toekomst te voorkomen. Wij hopen dat uw huidige hulp de werkzaamheden naar uw tevredenheid zal gaan uitvoeren, indien dit niet het geval is vernemen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Heerhugowaard op 23-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Toen meer duidelijkheid kwam over 1e kandidaat, kwam snel een 2e kandidaat. Ook bij haar communicatie in Engels, maar nu wel goed te verstaan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hoi Annemiek, Volgens onze gegevens werkt de 2e kandidaat inmiddels al een maand bij u. Indien u toch tevreden bent over onze dienstverlening kunt u uw review altijd nog wijzigen. Wij betreuren dat uw verzoek tot telefonisch contact niet correct beantwoord is. Wij hebben de betreffende collega daar reeds op aangesproken zodat dit voortaan niet voorkomt. Nogmaals onze excuses daarvoor. Indien wij verder nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Gouda op 21-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

geen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hoi Cindy, Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij proberen altijd om binnen 24 uur te reageren op alle mail die wij ontvangen met uitzondering van het weekend. Wij begrijpen uit uw review dat dit niet altijd is gelukt. Tevens zien wij dat het nog niet gelukt is om een hulp aan u voor te stellen die daadwerkelijk bij u aan de slag gaat. Wij betreuren dat de hulpen die wij voorstellen alsnog afzien van uw opdracht, dit is namelijk niet de bedoeling. Wij zullen de hulpen hierop aanspreken. Indien wij iets voor u kunnen betekenen vragen wij u om toch nog eens contact op te nemen zodat wij kunnen meedenken aan een oplossing. Groeten Hans

Door uit Beverwijk op 13-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelheid van voorstel doen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hoi Joke, bedankt voor uw review, wilt u de feedback over de mails die te vroeg komen of niet duidelijk zijn naar ons mailen? Dan kunnen wij deze meenemen in de evaluatie van onze dienstverlening te verbetering hiervan. Groeten Hans

Door uit Doetinchem op 08-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Niet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Familie Bosgoed, Wij betreuren dat u niet duidelijk is waar u abonnementskosten voor betaald, de primaire dienst die wij verlenen is het zoeken naar een hulp. Zodra wij een hulp gevonden hebben die volgens onze gegevens voldoet aan de door u opgegeven eisen en criteria dan ontvangt u voor het eerst een factuur en start uw abonnement. Gedurende de looptijd van uw abonnement gaan wij zo vaak u wenst op zoek naar een vervangende kandidaat. Verder kunt u gebruik maken van uw persoonlijke omgeving op onze website waarin wij van alles bijhouden zoals bijvoorbeeld de facturatie vanuit u aan de hulp, tevens kunt u gebruik maken van het Nationaal Hulpfonds indien de hulp tijdens de werkzaamheden schade berokkent aan uw eigendommen. Belangrijk hierin is dat de werkzaamheden van de hulp niet vallen onder deze dienstverlening, u betaald de hulp immers rechtstreeks een uurloon voor eventuele werkzaamheden. Wij zien helaas niet terug dat u hierover contact met ons heeft opgenomen met het mailadres waarmee u bent ingeschreven bij ons, indien u ontevreden bent zien wij dit graag alsnog tegemoet zodat wij samen met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Groeten Hans

Door uit Haelen op 07-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hallo Joke, Erg prettig om te lezen dat u erg blij bent met onze diensten. Groetjes Hans

Door uit Groningen op 02-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

helder proces, kwaliteit en levering is gewaarborgd. Dat moet nog blijken maar tot nu toe is dat zo!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Hoi Robin, Bedankt voor je review! Erg fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Groeten Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!