Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman

Mevrouw Vermeer
Laad meer ervaringen

Door uit Houten op 13-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima ervaring met ikzoekeenwittewerkster; zeker aan te bevelen.

Door uit Waalwijk op 13-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ook afspraken en service is prima geregeld

Door uit Heusden op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Eindhoven op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Door uit Waalre op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Morgen is de tweede keer dat zij komt. ervaring goed; ik weet dus nog niet of het altijd zo zal zijn.

Door uit Arnhem op 08-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

makkelijk en duidelijk

Door uit Amersfoort op 07-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste werkster die ons werd toegewezen wilde niet wit werken, blijkbaar wordt er niet gescreend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het is niet mogelijk om via ons zwart te werken. We vinden het dan ook erg vervelend om te lezen dat dit is voorgesteld door de hulp en zullen dit ook zeker aankaarten bij de betreffende persoon. Gelukkig hebben we inmiddels wel een geschikte kandidaat voor u kunnen vinden.

Door uit Eindhoven op 07-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en flexibel geregeld. Helaas kwamen niet alle kandidaten opdagen op het kennismakingsgesprek, er werd echter binnen een dag alle keren een vervangende kandidaat aangedragen.

Door uit Zoetermeer op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ik heb het idee dat er niet naar persoonlijke kandidaten wordt gezocht, op basis van wat ik had opgeschreven. Dan duurt het lannger voordat er iemand gevonden is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De kandidaat die we voorstellen is geselecteerd op basis van uw eisen en criteria en heeft zelf ook aangegeven te voldoen aan dat wat u beschrijft. We vinden het jammer dat er voor u twee keer geen match was. Gelukkig was de derde match scheepsrecht!

Door uit Arnhem op 05-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een dag geregeld! Prima service

Door uit Amsterdam op 05-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste hulp die werd aangeboden kwam niet opdagen... Al snel was er een tweede aanbod. Zij en haar dochter maken het huis goed schoon. Daar gaan we mee door.

Door uit Winschoten op 05-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik zou het prettig vinden als jullie al een screening met de hulpen zouden hebben. Zodat ik weet dat het niet 'iedereen' kan zijn die zich heeft aangemeld bij jullie.

Door uit Amsterdam op 04-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jammer dat je een hulp toegewezen krijgt en niet zelf kan kiezen. Meer achtergrond info/referenties lopen via de match. Hier kan je je niet vooraf in verdiepen.

Door uit Breda op 04-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tevreden over het uitzetten van de zoekopdracht. De werkster komt geschikt over, kan alleen nog niks zeggen over de daadwerkelijke werkzaamheden omdat ze nog niet gestart is.

Door uit Breda op 03-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

leuke werkster gevonden via deze site

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English