Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Gasselte op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service.

Door uit Amsterdam op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Door uit Schagen op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben nog geen ervaring met uw bedrijf en onze hulp.

Door uit Zaandam op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik vind het zeer gebruikersvriendelijk.

Door uit Dronten op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

net kennismaking gehad en ben benieuwd naar de resultaten.

Door uit Breda op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

beleefd

Door uit Monster op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Helaas een laag aantal sterren. De eerste hulp kwam niet opdagen (terwijl wij alle omgezet hebben), mevrouw verzint een smoes, blijft appen. Van de witte werkster hoor ik 'wat vervelend om dit te lezen'. U gaat opnieuw aan de slag 2x een aanmelding en contact - beide kunnen niet op de door mij aangegeven dag (vertelden mij ook dat zij dit door hadden gegeven). Nu bij nr. 4 eindelijk een bezoek. Het ziet er positief uit zij mag beginnen. Ik vind het vervelend dat er niet even teruggekoppeld wordt-vragen hoe het nu verder is gegaan. We zijn een maand verder - nu eindelijk iemand. het idee lijkt mij echt super, bij ons in de praktijk dus helaas niet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij geven onze hulpen de vrijheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen over een aanvraag. Echter bent u ons laatste controlepunt en proberen wij u snel te helpen om een nieuwe hulp aan u voor te stellen. We hopen in ieder geval dat u een fijne samenwerking aan gaat met de hulp laatste hulp die we aan u hebben voorgesteld.

Door uit Groningen op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Door 2 ziekte gevallen had ik snel een hulp+ nodig voor mijn dementerende moeder. Na telefonisch overleg een heel specifieke en toegespitste aanvraag ingediend. Binnen een uur kreeg ik een kandidaat die helemaal voldeed en direct aan de slag kon. Al jaren maak ik gebruik van ikzoekeenwittewerkster ter vervangen in de vakantie en ook in dit spoedgeval wederom super tevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u zo snel hebben kunnen helpen aan een goede huishoudelijke hulp. We wensen u dan ook een hele fijne samenwerking toe.

Door uit Oosterhout op 18-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match en goede dienstverlening

Door uit Rotterdam op 18-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het is fijn dat het via de mail en sms gaat, maar het geeft ook het gevoel dat het niet meer dan een platform is en als ik geen match had gevonden dat vooral mijn eigen probleem is. Een intake van de mensen die jullie aanbieden zou ik wel verwachten weet ik ook beter wat ik kan verwachten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Allereerst bedankt voor uw feedback. Wij proberen u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen voorzien van een kandidaat die bij u past. De snelste manier waarop dit kan is via de mail zodat u zelf contact kunt opnemen met de kandidaat. We vinden het belangrijk dat u een klik heeft met de kandidaat en geven u om deze reden de gelegenheid om zelf de intake te doen.

Door uit Enschede op 16-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

door aan te geven wat voor mij belangrijk is, krijg ik de persoon die bij mij past

Door uit Enschede op 16-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

onze vorige hulp via witte werksters is heel goed bevallen, dus hebben we de tweede ook via de witte werksters gezocht. Het ziet er veelbelovend uit. Ze is rustig en intelligent.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel een goede match gevonden

Door uit Enschede op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hadden al heel snel na de aanmelding een reactie en de kennismaking verliep goed.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!