Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Geleen op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

het gaat allemaal heel eenvoudig

Door uit NIJMEGEN op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste 2 aangeboden hulpen liepen op niets uit, daarom duurde het even voor u iemand gevonden had, maar nu is het toch goedgekomen. Joëlle werkt netjes.

Door uit Almere op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijne samenwerking.

Door uit Utrecht op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

s

Door uit Onnen op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

het was prima. Ik heb makkelijk een werkster gevonden. Maar had verwacht dat er iets meer voor sortering zal gebeuren

Door uit Leiden op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn hulp in de huishouding werk keurig en efficient en is niet te beroerd om iets extra's te doen

Door uit Deventer op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zodra een contract voortijdig stop, om welke reden dan ook, ontvang je op korte termijn gegevens van een eventueel nieuwe kandidaat

Door uit Hoeven op 15-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik was teleurgesteld na de eerste match (die niet voldeed aan de eisen), maar de tweede match was heel goed.

Door uit Amsterdam op 15-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kan pas goed beoordelen als de werkster aan de slag is geweest.

Door uit Wageningen op 14-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De dienstverlening is snel en goed. Het bureau stelt alles in het werk om waar te maken wat ze beloven. Het vinden van een geschikte werkster ging wat moeizamer, maar dat ligt aan de aangedragen kandidaten (geen reactie op telefoon en mails en gegevens die niet kloppen).

Door uit Haaksbergen op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Groningen op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

nog niet

Door uit Gieterveen op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Was voor ons de eerste keer en is vlot gegaan

Door uit Harlingen op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

bij tweede keer prijs

Door uit Rotterdam op 12-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na mijn inschrijving had ik al binnen een dag een geïnteresseerde dame. Na de kennismaking heb ik besloten om niet met deze dame door te gaan. Dit heb ik doorgegeven en meteen stond mijn oproep weer online. Ook hier weer dezelfde dag een reactie. Bij de kennismaking met deze dame had ik meteen een goed gevoel en hebben we samen besloten dat ze hier komt helpen. Echt supersnel gegaan allemaal. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Door uit Vierlingsbeek op 12-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettige manier van werken en service verlenen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!