Witte werkster ervaringen

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Heerhugowaard op 23-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Toen meer duidelijkheid kwam over 1e kandidaat, kwam snel een 2e kandidaat. Ook bij haar communicatie in Engels, maar nu wel goed te verstaan.

Door uit Gouda op 21-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

geen

Door uit Beverwijk op 13-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelheid van voorstel doen

Door uit Doetinchem op 08-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Niet

Door uit Haelen op 07-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Groningen op 02-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

helder proces, kwaliteit en levering is gewaarborgd. Dat moet nog blijken maar tot nu toe is dat zo!

Door uit Liessel op 30-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

geen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De periodes die wij benoemen op de website zijn slechts een indicatie en een landelijk gemiddelde, dit zijn zeer zeker geen beloftes. Wij betreuren dat u dit wel zo heeft opgevat. Wij zijn bij het voorstellen afhankelijk van de reactiesnelheid en de beschikbaarheid van de hulpen in uw regio, wij hebben tijdens het zoeken geen inzage in de agenda en kunnen hierin ook niets beloven.

Door uit Ridderkerk op 30-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

SNELHEID VAN REAGEREN OP AANVRAAG

Door uit Apeldoorn op 27-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

geen

Door uit Zoetermeer op 24-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

in de regel snelle koppeling met aanvrager en hulp

Door uit Nijmegen op 20-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Uiteindelijk geslaagd

Door uit Duivendrecht op 17-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dat is nog even afwachten

Door uit Rijsbergen op 15-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hebben snel iemand gevonden, vandaag kennismaking en gaat vrijdag starten.

Door uit Rijswijk op 07-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

Makkelijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw bericht, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Lettele op 04-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

snel antwoord op mijn inschrijving.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw bericht, de 3 dagen die worden benoemd zijn slechts een indicatie op basis van een landelijk gemiddelde. Het kan zijn dat uw daadwerkelijke ervaring hier vanaf wijkt. Alle kandidaten die wij voorstellen mogen volgens de wet de taken uitvoeren die u vraagt, hierbij kan geen onderscheid gemaakt worden op basis van de leeftijd daar dit als discriminatie kan worden beschouwt door de kandidaat. Wij hanteren een loon om te voorkomen dat hierover onduidelijkheid kan ontstaan, wij ontvangen graag uw feedback over de informatie op de website en hoe dit volgens u duidelijker en beknopter zou kunnen

Door uit Gouda op 30-07-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Werkt gemakkelijk en snel

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!