Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Zoetermeer op 08-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles digital regelen op een proffesionele manier.

Door uit Haastrecht op 06-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

5 schoonmakers en nog geen resultaat: - De eerste schoonmaakster is nooit komen opdagen. De tweede schoonmaakster woonde te ver weg - De derde sprak geen Nederlands -De vierde had het na 1 dag gezien. - De vijfde is te jong (17) en te onervaren. Help!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter vragen wij uw review over onze dienstverlening en niet over de hulpen die we hebben aangeboden inhoudelijk. Wij doen ons best om u te voor zien van een fijne hulp die lange tijd bij u kan blijven. Indien een hulp niet bevalt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat.

Door uit Gronsveld op 04-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De kandidaat heeft zich een uur voor de afspraak per app ziekgemeld en nooit meer iets van zich laten horen. Op sociale media is zij te zien op allerlei feestjes. Zij is niet de kandidaat die ik zou willen. Ik had verwacht dat u eerder zou hebben geïnformeerd. Ik heb immers wel betaald voor de bemiddeling. U omschrijft haar als topkandidaat omdat zij sinds 2018 bij u staat ingeschreven, maar over haar prestaties niets! U heeft dus een wanprestatie geleverd. Ik was er wel klaar mee.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Echter heeft u via uw account tot op heden niet aangegeven dat de hulp zich heeft afgemeld en daarna niets meer zich heeft laten horen. Wij kunnen hier dan ook niet naar handelen en voor u opzoek gaan naar een nieuwe hulp.

Door uit Zoetermeer op 02-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Deze week hebben wij kennis gemaakt met onze hulp Pamela. Een enthousiaste vrouw met ervaring, harde werker, weet van aanpakken en is erg sociaal. Ons huis ziet er schoon en fris uit.

Door uit Weurt op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle en makkelijke service. Minpunt is dat iedereen zich als schoonmaakster kan aanmelden en er verder geen screening plaats vind

Door uit Schinveld op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn vraag naar een andere huishoudelijke hulp werd snel beantwoordt

Door uit Loosdrecht op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Drie kandidaten en alle drie waardeloos. De eerste komt niet opdagen bij het kennismakingsgesprek terwijl wij er voor naar mijn schoonmoeder zijn gekomen. Hij stuurt een uur later pas een appje. De tweede komt 1 keer schoonnmaken en stiopt daarna alweer. De derde stuurt een half uurtje voordat hij voor de eerste keer komt schoonnmaken een appje naar mijn vriendin (niet naar mijn schoonmoeder waar hij zou schoonnmaken en waar hij de gegevens ook van heeft)dat hij zich niet zo lekker voelt. Dat had natuurlijk veel eerder gemoeten. Mijn schoonmoeder heeft dus tot drie keer toe iemand over de vloer gehad die lekker op zijn gemak kan rondkijken en die daarna niet doet wat is afgesproken. Wij zijn er klaar mee. ikzoekeenwittewerkster.nl is een organisatie die niet doet wat het belooft. Als klant krijg je in ruil voor 40 euro de eerste de op je af gestuurd en is er geen screening of dit wel serieuze schoonmakers. Ik schaam mij ervoor dat ik mijn schoonmoeder heb voorgesteld om met jullie in zee te gaan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat het driemaal mis is gegaan. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Maastricht op 24-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Weinig feedback en hulp vanuit de organisatie. Bij vragen steeds een standaard antwoord. Bij kritisch doorvragen helemaal geen antwoord.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij proberen als organisatie altijd een goede uitleg te geven over onze dienst en de mogelijkheden. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit niet zo heeft ervaren. We zullen ons best doen de service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Ede op 23-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heldere communicatie en to the point. Toen zich een probleem voordeed werd erg sympathiek op gereageerd.

Door uit Cuijk op 18-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De meerderheid van de voorgestelde mensen komen niet opdagen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!