Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Drachten op 21-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld. Goede kandidaat

Door uit Breda op 19-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er is mij een hele aardige en betrouwbare dame aangeboden.

Door uit Heerjansdam op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mevr was heel erg tevreden en blij met de hulp. Kijkt er naar uit dat ze weer komt.

Door uit Vleuten op 15-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slechte service, op mails wordt nauwelijks inhoudelijk gereageerd. Matches worden niet gecheckt. nr.8 heeft nu afgezegd. Heb al vaak zitten wachten op mensen die zeggen dat ze zouden komen. Je zou bijna denken dat dit oplichting is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Zwolle op 15-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb eigenlijk alleen maar slechte ervaringen. De ellende begon al doordat niet duidelijk was dat schoonmaakstudent en de witte werkster één organisatie zijn. Daarna werd er een kandidaat voorgesteld die totaal niet paste bij ons profiel. Vervolgens een topkandidaat, die alleen nog niet is begonnen vanwege het Corona virus en het feit dat ik tot de risicogroep behoor. Hij zou zelf hebben opgezegd, wat helemaal niet klopt. Eindeloos heen en weer gemaild en nooit een reactie terug die ook sloeg op het bericht in de mail. Er was één verhelderen telefoongesprek ooit en een ieniemieniekorting vanwege het ongemak, maar daarna weer precies dezelfde zooi. Ik denk dat wij heel blij worden met onze schoonnmaker, maar bij de organisatie zijn de zaken duidelijk niet op orde.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. De website www.scoonmaak-student.nl en www.ikzoekeenwittewerkster.nl behoren beide tot Hulp-in Huis b.v. echter zijn deze websites niet hetzelfde. Schoonmaak-student is geheel gericht op het aanbieden van studenten en jongere hulpen, ook voor een ander uurloon als ikzoekeenwittewerkster. Indien u uzelf hebt opgegeven op verschillende websites van Hulp-in Huis, dan begrijpen wij uiteraard dat dit voor enige verwarring kan zorgen. Wij hopen echter uiteraard dat de hulp naar alle tevredenheid bij u aan de slag gaat.

Door uit Beek en Donk op 14-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, hulp was snel gevonden.

Door uit Heiloo op 13-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Matige kandidaten. Kan geen proef periode af bezoek afsluiten. Zit gelijk vast aan jaar abonnement. Zo wordt witte werkster nooit een alternatief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij willen u graag duidelijkheid geven over onze dienst. U sluit bij ons een abonnement af voor een jaar. Het start tarief is €29,95. Zodra wij een hulp voor u hebben gevonden melden wij deze hulp aan voor de verzekering waar u €8,99 voor gaat betalen. Het is dus niet zo dat wij zomaar abonnementskosten in rekening brengen. Daarnaast is het zo dat wij de kosten duidelijk aangeven op onze pagina. Gezien het een jaar abonnement is kunt u het abonnement tussentijds niet ontbinden. Uiteraard blijven wij wel voor u opzoek naar een kandidaat die bij u past. Dat is immers de garantie die wij bieden. Daarnaast krijgen wij reviews binnen via verschillende sites en hebben wij hier geen invloed op.

Door uit Moerkapelle op 11-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Duurt lang voordat er een match gevonden wordt en als je contact probeert te leggen reageert de match niet of annuleert 8x het kennismakingsgesprek

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat het te lang duurt voor dat u reactie krijgt van de hulpen. Echter geven hulpen zelf aan of ze beschikbaar zijn. Gezien de huidige situatie rondom Corona kan het ook wat langer duren. Wij hopen dat we zo spoedig mogelijk een nieuwe hulp voor u hebben.

Door uit Heteren op 24-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen reactie gekregen van de werkster

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Indien u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp kunt u de hulp afwijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. De feedback knop is bedoeld om uw mening te geven over onze site.

Door uit Bodegraven op 18-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte service

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen en vinden het spijtig te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Wij willen uiteraard op basis van de feedback van onze klanten onze diensten verbeteren. Wij ontvangen dan ook graag een toelichting op uw feedback, zodat wij u wellicht tevreden kunnen stellen echter ook onszelf kunnen verbeteren voor toekomstige klanten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!