Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 10-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na 3 dames, kwam er een vierde dame die aan de verwachtingen voldoet. Steeds was er na aanvraag binnen een dag een gegadigde.

Door uit Zeewolde op 09-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Witte Werkster gaat snel qua organisatie. De werkster werkt zorgvuldig en netjes.

Door uit Zwolle op 08-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reacties en klantgericht.

Door uit Tilburg op 07-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel respons. Leuke meid.

Door uit Veldhoven op 04-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een eerste afwijzing, meteen een nieuwe werkster gevonden.

Door uit Panningen op 04-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kort na onze aanvraag voor een hulp werd al een geschikte kandidaat gevonden.

Door uit Zwolle op 04-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sharie is 1x geweest en ben tevreden.. Over jullie aanpak ben ik ook tevreden ik kan een beter beeld geven over een aantal keer dat ze is geweest...

Door uit Rouveen op 28-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

slecht geregeld

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback wij vinden het spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij ontvangen graag een toelichting wat u slecht geregeld vindt, zodat wij onze dienst ook kunnen verbeteren.

Door uit Alkmaar op 26-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel positief, na m'n aanmelding kreeg ik dezelfde of de volgende dag al bericht met de naam van 'n eventuele hulp. Deze is nu 2x geweest. Tot heden heel tevreden.

Door uit Landsmeer op 24-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dienstverlening zelf is prima, maar kwaliteit van de schoonmaakster is niet voldoende

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van de hulp, kunt u als eerste het beste in gesprek gaan met de hulp hierover. Zodat hij of zij de mogelijkheid heeft zich te verbeteren. Indien er niets verbeterd, kunnen wij uiteraard ook voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!