Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Bleiswijk op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Niet even duidelijk soms

Door uit Dordrecht op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

duidelijke informatie en snelle reactie. Maar weinig tijd voor mij om te kiezen en kennis te maken. Te snel met facturen insturen en voel veel druk snel op een aanbod te reageren. Weinig flexibel in matching

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw toelichting. Wij sturen de factuur mee met de gegevens van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Uiteraard blijven we graag ons best voor u doen.

Door uit Roermond op 01-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben zogenaamd gekoppeld aan iemand, maar na herhaald telefonisch contact proberen te zoeken heb ik geen enkele reactie gekregen. Wil heb ik €30 bemiddelingskosten moeten betalen en sindsdien krijg ik loze facturen toegestuurd. Waardeloos en niet betrouwbaar dus.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vreemd dat u aangeeft geen contact te kunnen krijgen met de hulp die we hebben aangeboden. De hulp heeft u namelijk zelfs een contoverzoek gestuurd. Indien het vooralsnog niet lukt zien wij graag uw afwijzing tegemoet via uw account. Wij zoeken dan graag een nieuwe kandidaat voor u! Dat is immers de service die we leveren. Het is dan ook niet mogelijk om kosteloos af te zien van uw aanvraag nadat wij al een macht hebben gemaakt.

Door uit Papendrecht op 28-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Moeten nog even aan elkaar wennen

Door uit Almelo op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

U heeft iemand aan mij gekoppeld die geen enkele ervaring heeft. Dat was niet wat ik verwachtte.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zoals op de website wordt aangegeven hebben wij startende hulpen maar ook ervaren hulpen. Het is van belang dat u in uw aanvraag al uw eisen vermeld, zodat wij een passende hulp kunnen voorstellen. Indien u met zekerheid een hulp met ervaring wenst, verwijzen wij u ook naar de website tophulp.nl. Echter is het uurloon van deze hulpen ook hoger.

Door uit Beek en Donk op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlug geregeld

Door uit Neede op 25-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima contact.. Prima schoonmaken Prima op tijd Kortom; blij met deze hulp

Door uit Rijsenhout op 25-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle aanbieding van schoonmaker en snelle reactie op vragen, Marja

Door uit Barendrecht op 25-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp voldoet aan alle verwachtingen

Door uit Zevenbergen op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het gaat wel moeilijk ik heb jullie niet betaald kom dat ik iemand had heb ik mee gedeeld Het ging over Bianca ik epte of ze dan 4x de hond uit wilde laten gezien ik Invaliede ben. Hond weegt 2 kg. Ik wacht Bianca wel af heeft de hele dag in bed gelegen daar voor kon ze niet komen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De feedback knop is bedoelt om uw ervaring door te geven aan ons. Wij hebben u inmiddels kunnen helpen via de de mail.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!