Werkster gevraagd in Eindhoven?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4097 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een witte werkster in Eindhoven? Ikzoekeenwittewerkster.nl vindt snel een schoonmaakster in Eindhoven voor u, zodat u minder druk bent met het huishouden. Aanvragen is heel eenvoudig en de kosten van een witte werkster zijn laag.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief van een witte werkster bestaat uit twee delen: het uurloon en het bemiddelingsbedrag. Het uurloon van een witte werkster bedraagt slechts € 13,50. Het bemiddelingsbedrag betaalt u voor onze diensten. De hoogte van het bemiddelingsbedrag hangt af van het aantal uren dat de witte werkster bij u aan de slag gaat. In de rekentool hieronder kunt u precies berekenen hoeveel bemiddelingskosten u zou gaan betalen.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster gezocht in Eindhoven

Witte werkster gezocht in Eindhoven? Een werkster vinden is heel eenvoudig:

  1. Vul het inschrijfformulier in op onze website, dit is geheel vrijblijvend;
  2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken en de aanvraag afronden;
  3. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben we binnen drie dagen een witte werkster in Eindhoven gevonden;
  4. U ontvangt de contactgegevens van ons als we iemand voor u gevonden hebben, zodat u een afspraak ter kennismaking kunt plannen;
  5. Ziet u naar aanleiding van dit gesprek een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Ziet u dit niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster