Witte werkster gezocht in Amsterdam?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4021 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Als u in de hoofdstad van ons land woont, is de kans best groot dat u een druk bestaan lijdt. Het huishouden kan er dan dikwijls bij in schieten. De oplossing hiervoor is wellicht een werkster in huis nemen, die naar uw wens de huishoudelijke taken uit handen kan nemen. Een werkster in Amsterdam aanvragen, is ook nog eens heel eenvoudig en de kosten zijn laag!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Amsterdam is op te splitsen in twee delen. Allereerst betaalt u bemiddelingskosten voor onze service, hier heeft u een jaar garantie op. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat u huishoudelijke hulp aanvraagt. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 13,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster in Amsterdam

Witte werkster gezocht in Amsterdam? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Amsterdam gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster