Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Helmond op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand aanbevolen gekregen

Door uit Amsterdam op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snel een hulp voor mij gevonden

Door uit Voorburg op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettig voor helpen naar zoeken werkster. Goed en vlug.

Door uit De Rips op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik wacht nu al een lange tijd op een witte werkster ze pushen steeds om te betalen terwijl je niks krijgt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas door en corona en de zomervakantie kan het soms wat langer duren voor er een hulp is gevonden.

Door uit Lisse op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had snel een werker. Dat hij achteraf niet beviel konden jullie niet helpen.

Door uit Rotterdam op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer snel en correct geregeld

Door uit Eindhoven op 29-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waardeloze werksters, komen geen afspraken na

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo ervaren heeft. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Den Bosch op 27-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat aangedragen. De eerste op basis van de beschrijving niet gekozen. De tweede meteen wel. Afspraak snel gemaakt en ook als hulp aangenomen.

Door uit Stevensweert op 27-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima en snel, prijs is goed

Door uit Breda op 26-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik kreeg eerst iemand toegewezen zonder nl paspoort die helemaal niet wit kon werken. Daarna iemand die nooit op is komen dagen en ze weigerden het aanmeld geld terug te geven. Het schuurt aan tegen oplichting.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp die we aan u hebben voorgesteld geen ID wou tonen. Wij vragen echter altijd om een nationaliteit daarnaast is het niet toegestaan om zonder werkvergunning via ons aan het werk te kunnen. Hier word dan ook zeker op gecontroleerd. Indien u niet met de kandidaat in zee gaat bieden wij de garantie om opnieuw voor u opzoek te gaan daar waar u een jaar contract heeft afgesloten. Wij horen graag van u indien u zich bedenkt.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!