Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Weesp op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nu 7 kandidaten voorgesteld gekregen. Met 2 heb ik überhaupt geen contact kunnen maken, eentje kwam tot tweemaal toe niet opdagen op een afspraak. De vier anderen waren onbekend met de sleutelovereenkomst en de 54 euro borg. Bij drie daarvan was dit een breekpunt (voor hun). Bij de vierde voelde ik me vies.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Inderdaad zal niet elke hulp bekend zijn met een sleutelovereenkomst. Niet alle opdrachtgevers zullen een sleutel afgeven aan de hulp en degene die dit wel doen zullen niet altijd gebruik maken van de sleutelovereenkomst. Wij hopen uiteraard wel snel iemand voor u te vinden.

Door uit Winsum op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vond de bemiddeling snel en zorgvuldig.

Door uit Nieuw-Amsterdam op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel gereageerd. Bij mijn eerste afwijzing 1 dag later een nw aanbod!! Top!!

Door uit Gouda op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mijn aanvraag kreeg ik al de volgende dag een reactie en 5 dagen later een kennismakingsgesprek. Een week later is mijn witte werkster al bij mij komen werken tot beider tevredenheid!

Door uit Boxmeer op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

U hebt mijn verzoek beantwoord: ik zocht een witte werkster en u hebt iemand voor me gevonden. Ik ben heel tevreden over Nuro! M.van Gaal

Door uit Winterswijk op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

meteen een prima werkster, geweldig

Door uit Papendrecht op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste keer verliep stroef tweede keer ging perfect met onze hulp, wilde meer sterren geven maar drukte te snel en kon helaas niet terug , maar vind het een goed bedrijf

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Oegstgeest op 10-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het aanbod aan kandidaten vond ik niet goed. Uiteindelijk hebben we nu deze kandidaat die het de eerste keer redelijk heeft gedaan. Ik vond het erg vervelend dat je zogenaamd ontzorgd wordt en alsnog een aantal weken bezig bent met contact opnemen, wachten op kandidaten die niet op komen dagen etc. Het proces was niet bepaald zonder pijn en moeite.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best een snelle service te leveren soms kan dit wat langer duren in verband met de beschikbaarheid van onze hulpen. Uiteraard blijven we graag ons best doen. Bedankt voor uw review.

Door uit Uden op 10-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel geregeld ook wanneer een werker of werkster afmeld

Door uit Wageningen op 08-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb iemand gevonden en dat was de bedoeling.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!