Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Best op 25-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel geholpen aan een hulp die dichtbij woont. Vandaag begonnen - ze is geweldig! Begeleidende hulp en info is prima. Iets meer praktische info over hoe het werkt bv met urenregistratie zou handig zijn.

Door uit Sneek op 25-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het uitermate vervelend dat er geen telefonisch contact mogelijk is...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

U kunt binnen werktijden telefonisch contact met ons opnemen. Wij horen graag van u. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Almere op 19-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na mijn aanmelding dezelfde dag al een match! De werkster is nu 1 keer geweest en maakt heel grondig schoon. De taal is nog wel lastig maar daar komen we wel uit.

Door uit Rotterdam op 17-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Yummi, is een goede schoonmaakster en zeer vriendelijk in de omgang.

Door uit Hilversum op 15-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het proces om mij in contact te brengen met een witte werkster is heel erg soepel.

Door uit Heerhugowaard op 15-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Lidmaatschap vooraf stopzetten zodat het niet automatisch verlengt blijkt lastig

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. In uw account heeft u de mogelijkheid het abonnement alvast stop te zetten, zodat u dit na een jaar pas kunt doen.

Door uit Rotterdam op 13-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Net aangemeld gelijk betalen met wurg contract waar je een jaar aan vast zit Hulp wordt niet geboden krijg er maar een toegewezen Contract kan niet worden ontbonden Ga dr niet mee in zee mensen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u er zo over denkt. U sluit inderdaad een jaarabonnement bij ons af welke na een jaar pas opzegbaar is. Dit wordt ook duidelijk vermeld op de website, in de voorwaarden en wordt u ook in uw account getoond alvorens u deze afsluit. Op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp, gaat het abonnement in. Mocht de hulp niet na wens zijn of om welke reden dan ook niet bij u starten, dan kunnen wij voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Hier zitten uiteraard geen extra kosten aan verbonden.

Door uit Assen op 12-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Jullie site geeft aan dat er binnen 3 dagen een match is. In vader zijn situatie was dit binnen een dag. De kennismaking was 2 dagen daarna en zij is maandag jl. al gestart. Dat is gewoon top.

Door uit Cuijk op 12-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

na 2x verzetten van haar kant, komt ze op de afgesproken tijs niet opdagen en laat niets meer horen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Geleen op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slechte ervaring!! wij zijn zeer ontevreden over de service!!! We hebben 4x een poetshulp gekregen; de eerste melde zich 20 min voor de kennismaking af, zonder verder een vervolg afspraak te maken. De tweede was tijdens het poetsen binnen 2,5 uur klaar met alle taken (afspraak was 3 uur) we hebben 4 verdiepingen dus dit kon gewoon niet. Bleek nog zand in het bad, nergens gestofzuigd en overal nog stof!! Toen melde nummer 3 zich die vervolgens bleek niet op de donderdag te kunnen terwijl dit zeer duidelijk in onze vraag staat. Nummer 4 kwam op kennismaking, vervolgens afspraak gemaakt, meldt zich 1 uur voor het poetsen af, vervolgens nieuwe afspraak gemaakt waarbij ze niet op komt dagen. Dit alles heeft ons veel tijd en energie gekost, daarnaast laten we steeds onbekende mensen in ons huis. En heeft dit grapje ons intussen al 30 euro gekost aan het bureau en 30euro voor de poetsvrouw die absoluut niet kon poetsen. Wij wensen persoonlijk contact met het bureau en dan krijg je een mail dat ze op zoek gaan naar een nieuwe werkster. Echt weggegooid geld! Helaas zitten we er nu 1 jaar aan vast.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het spijt ons te moeten lezen dat u dit zo ervaren heeft. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Als u contact met ons wenst verzoek ik u nogmaals een mail te verzenden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!