Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Breda op 07-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer ontevreden, klantonvriendelijk. Zodra de bemiddelingskosten zijn betaald wordt er op geen enkele manier dienst verleend vanuit de organisatie. Absoluut geen aanrader om mee in zee te gaan. Ik heb inmiddels de indruk dat er sprake is van Bewuste frauduleuze Praktijken. Wel geld binnenhalen maar geen diensten verlenen. De enige werkster die we hebben voorgesteld gekregen bleek onbetrouwbaar. Dus zoek vooral naar een andere betrouwbare organisatie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u zo ontevreden bent. Wij hebben u tweemaal aan een kandidaat voorgesteld. Na uw laatste afwijzing zijn wij gelijk weer voor u opzoek gegaan naar een nieuwe hulp. Echter wenst u een hulp op 1 specifieke ochtend dit kan inderdaad het zoekproces vertragen, waardoor het helaas wat langer kan duren voor dat wij weer iemand hebben gevonden in uw omgeving die hier aan kan voldoen. De laatste kandidaat hebben wij voorgesteld na uw betaling is ontvangen, het is dus niet zo dat wij na uw betaling niets meer voor u hebben gedaan.

Door uit Gemert op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nog steeds geen werkster gevonden! Ik krijg (met alle respect) alleen mensen die geen engels of nederlands spreken of niet kan op flexibele dagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben u viermaal aan een kandidaat voorgesteld. Een van deze hulpen is al sinds 2011 via ons werkzaam en spreekt wel degelijk Nederlands. In uw aanvraag staat verder geen eisen qua beschikbaarheid en/of taal. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden.

Door uit Den Haag op 06-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn tevreden over onze hulp.

Door uit Amersfoort op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden en daar waar zijn we blij mij!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Rijswijk op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel geregeld en gelijk een match.

Door uit Zwolle op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het was snel en makkelijk

Door uit Schoorl op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en accuraat. Wij zijn geholpen.

Door uit Bleiswijk op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Niet even duidelijk soms

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u niet heeft aangegeven wat er niet duidelijk is. Wij stellen uw mening zeer op prijs en proberen onze dienst constant te verbeteren. Bedankt voor uw review.

Door uit Dordrecht op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

duidelijke informatie en snelle reactie. Maar weinig tijd voor mij om te kiezen en kennis te maken. Te snel met facturen insturen en voel veel druk snel op een aanbod te reageren. Weinig flexibel in matching

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Roermond op 01-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben zogenaamd gekoppeld aan iemand, maar na herhaald telefonisch contact proberen te zoeken heb ik geen enkele reactie gekregen. Wil heb ik €30 bemiddelingskosten moeten betalen en sindsdien krijg ik loze facturen toegestuurd. Waardeloos en niet betrouwbaar dus.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. De match met de aangeboden kandidaat heeft u niet afgewezen via uw account. Deze is blijven staan. Waardoor u nu 0 uren facturen krijgt van de hulp. Indien u de kandidaat op de juiste manier via uw account had afgewezen zou uw aanvraag gesloten zijn. Dit hebben wij nu alsnog voor u in orde gemaakt. Bedankt voor uw review.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!