Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Weurt op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle en makkelijke service. Minpunt is dat iedereen zich als schoonmaakster kan aanmelden en er verder geen screening plaats vind

Door uit Voorthuizen op 26-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Spijt dat we moeten betalen voor niks! Totaal geen support vanuit de organisatie, de werksters komen niet op de geplande afspraak of voldoen niet aan onze wensen (die echt niet bijzonder zijn)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. U heeft bij ons ook een jaar garantie voor de eenmalige kosten. Wij kunnen dus langere tijd voor u opzoek blijven zonder dat u daar extra voor betaald.

Door uit Schinveld op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn vraag naar een andere huishoudelijke hulp werd snel beantwoordt

Door uit Loosdrecht op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Drie kandidaten en alle drie waardeloos. De eerste komt niet opdagen bij het kennismakingsgesprek terwijl wij er voor naar mijn schoonmoeder zijn gekomen. Hij stuurt een uur later pas een appje. De tweede komt 1 keer schoonnmaken en stiopt daarna alweer. De derde stuurt een half uurtje voordat hij voor de eerste keer komt schoonnmaken een appje naar mijn vriendin (niet naar mijn schoonmoeder waar hij zou schoonnmaken en waar hij de gegevens ook van heeft)dat hij zich niet zo lekker voelt. Dat had natuurlijk veel eerder gemoeten. Mijn schoonmoeder heeft dus tot drie keer toe iemand over de vloer gehad die lekker op zijn gemak kan rondkijken en die daarna niet doet wat is afgesproken. Wij zijn er klaar mee. ikzoekeenwittewerkster.nl is een organisatie die niet doet wat het belooft. Als klant krijg je in ruil voor 40 euro de eerste de op je af gestuurd en is er geen screening of dit wel serieuze schoonmakers. Ik schaam mij ervoor dat ik mijn schoonmoeder heb voorgesteld om met jullie in zee te gaan.

Door uit Maastricht op 24-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Weinig feedback en hulp vanuit de organisatie. Bij vragen steeds een standaard antwoord. Bij kritisch doorvragen helemaal geen antwoord.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij proberen als organisatie altijd een goede uitleg te geven over onze dienst en de mogelijkheden. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit niet zo heeft ervaren. We zullen ons best doen de service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback. Wij horen graag van u.

Door uit Ede op 23-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heldere communicatie en to the point. Toen zich een probleem voordeed werd erg sympathiek op gereageerd.

Door uit Almere op 22-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

uitstekende werkster, communiceren in het Nederlands gaat wat lastig, maar indien nodig dan laat ze haar man vertalen.

Door uit Cuijk op 18-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De meerderheid van de voorgestelde mensen komen niet opdagen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en het gedrag van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te voorzien.

Door uit Bergen op Zoom op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, discreet en doeltreffend

Door uit Rotterdam op 14-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service, goede communicatie

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!