Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Hekendorp op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nu toe regelmatig een ongemotiveerde werkster toegewezen gekregen die regelmatig niet kwam opdagen, af zei ed. Wij zijn er klaar mee, witte werkster zou haar kandidaten beter moeten screenen.

Door uit Uitgeest op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tevreden met mijn hulp Hania, fijne hulp.

Door uit Alkmaar op 12-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vanuit jullie snelle en duidelijke reactie.

Door uit Roosendaal op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste twee aanmeldingen gaven me wel twijfel. Maar de derde is een goede match

Door uit Rotterdam op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Al heel snel was er een match gevonden voor mij. Snelle en duidelijke informatie.

Door uit Wageningen op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op zoek naar een schoonmaakster klikte ik een beetje rond en had ik 'opeens' een abonnement te pakken. Daar was ik niet heel blij mee, maar aan de andere kant had ik wel de volgende dag een kennismakingsgesprek met een fijne kandidaat. Zij is de volgende dag komen schoonmaken en we zijn erg blij. Misschien was het dus maar goed dat er wat meer vaart in kwam dan ik had voorzien.

Door uit Zoetermeer op 09-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot op heden alleen maar mensen die of hun afspraak niet nakomen of iemand die op korte termijn stopt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat we tot op heden nog geen geschikte kandidaat voor u hebben kunnen vinden. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Hierin geven wij hen de vrijheid afspraken met u te maken. Wij vinden het dan ook erg jammer om achteraf te horen dat het niet wat is geworden. We doen zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp. Zodra wij een nieuwe kandidaat hebben die past bij uw wensen en eisen hoort u van ons.

Door uit Gemert op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurde enkele maanden voordat de tweede en juiste kandidaat was gevonden. De eerste was de gehele zomer op vakantie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat het lang heeft geduurd voor wij een nieuwe hulp hebben kunnen vinden voor u. Echter is het uiteraard fijn om te lezen dat er alsnog wel iemand is gevonden die nu bij u aan de slag is.

Door uit Oosterbeek op 03-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

heel slecht! pas op, zij sturen de factuur voordat zij een geschikte werkster hebben gevonden. Niet geloven wat in de `Garantie`zeggen, het is een groote leugen. Gr. A.B.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren, wij verzenden de factuur op het moment dat wij de gegevens van een hulp verzenden. Zonder betaalde factuur kan er geen sprake zijn van garantie wat betreft onze dienstverlening.

Door uit op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het was mij niet duidelijk dat ik een jaarabonnement afsloot dat ik moest betalen ondanks dat ik via een andere weg een oplossing voor mijn schoonmaak probleem heb gevonden. Triest dat ik hier een afkoopsom voor moest betalen van 44 euro. Het ligt ook aan mij, ik heb me niet diepgaand verdiept, echter vindt ik dat dit bedrijf dit duidelijker kan communiceren tijdens de inschrijving. Dus pas op voor je met dit bedrijf in zee gaat en lees extra goed door waar je aan begint als jij je inschrijft.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter wordt op meerdere plekken op onze website, waaronder https://www.ikzoekeenwittewerkster.nl/kosten en ook alvorens u een zoekopdracht indiend, aangegeven dat u een jaarabonnement afsluit. Welke dan ook pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u toch vroegtijdig van het jaarabonnement wenst af te zien, dan komen wij u in de kosten tegemoet met een afkoopsom. Hiermee betaald u maar de helft van de kosten die u anders met een jaarabonnement kwijt was.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!