Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Ede op 24-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

de eerste kennismaking is positief

Door uit Zoetermeer op 22-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Werksters stopten er na een paar keer mee, kwamen niet opdagen, spraken geen Engels of Nederlands.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat de hulp er in een korte tijd er weer mee is gestopt. Wij vragen onze hulpen altijd een minimale beschikbaarheid van een jaar. Indien uw hulp onverhoopt toch stopt zoeken wij binnen uw garantie een nieuwe kandidaat.

Door uit Den Bosch op 22-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

2e kandidaat voldeed aan onze wens. Nu is de dame voor de eerste keer geweest en we zijn zeer tevreden over haar werk. De informatie die we kregen was duidelijk en helder. Wat ons betreft, de witte werkster als organisatie en de medewerkster 👍

Door uit Den Haag op 22-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jullie doen wat jullie beloven en zijn transparant.

Door uit Heerhugowaard op 22-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed werk

Door uit Roosendaal op 20-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reacties op mailtjes.

Door uit Assendelft op 18-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is door jullie geen contact met kandidaten. Jullie weten niet wat kandidaten willen. Waardoor er veel mismatch is. Een plaatsing lang duurt. Het is een dure marktplaats. ik geloof er ook niet in dat jullie snel een andere kandidaat hebben geregeld als dat nodig is. Dus abonnementskosten begrijp ik niet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen welke wij voorstellen, hebben uw opdracht ontvangen en geven zelf aan voor u aan de slag te willen gaan en aan uw eisen te kunnen voldoen. Dit maken zij kenbaar aan ons. Op basis van alle reacties, proberen wij het beste voorstel aan u voor te leggen.

Door uit Feanwâlden op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

pretig en snel

Door uit Voorburg op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb tot nu toe 2 dames gehad. De 1 e keer gaat alles goed daarna zetten ze de tijd naar hun hand, verschuiven de afspraak of vergeten hem. Ze zijn redelijk onbetrouwbaar. Jammer.....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Delft op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wat een drama service, vooral om alsjeblieft je abonnement te beëindigen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter wordt op meerdere plekken op onze website, waaronder https://www.ikzoekeenwittewerkster.nl/kosten en ook alvorens u een zoekopdracht indiend, aangegeven dat u een jaarabonnement afsluit. Welke dan ook pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u toch vroegtijdig van het jaarabonnement wenst af te zien, dan komen wij u in de kosten tegemoet met een afkoopsom. Hiermee betaald u maar de helft van de kosten die u anders met een jaarabonnement kwijt was.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!