Werkster gevraagd in Breda?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4161 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wonen in Oranjestad, Haagje van het Zuiden en in de Parel van het Zuiden? Het kan allemaal in Breda. De binnenstad van Breda werd in 2009 gekroond tot beste binnenstad van Nederland, maar naast het historische stadsschoon kunt u in Breda ook genieten van een bosrijke omgeving.

U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Breda. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Breda aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Breda bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor€ 8,99 € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Witte werkster in Breda

Witte werkster gezocht in Breda? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Breda gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster