Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match met een kandidaat

Door uit Hengelo op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie na melding klant

Door uit Delft op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb tot nu toe nog steeds geen volledig betrouwbare schoonmaak(st)er met het de juiste ervaring gevonden welke gewoon echt betrouwbaar is, op de dagen komt opdagen die afgesproken zijn en weet wat hij/zij moet doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best een passende kandidaat voor u te vinden. Dit kans soms even duren.

Door uit Katwijk op 01-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een witte werkster gevonden

Door uit Eindhoven op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zijn heel erg traag en werken de uren niet die ze moeten werken

Door uit Eemnes op 29-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

We hebben iemand toegewezen gekregen die uiteindelijk door jullie is terug getrokken omdat ze haar afdracht niet betaalde. Vervolgens krijgen we 3x iemand doorgestuurd. 2 daarvan zijn nog meiden die naar school gaan en niet de tijden kunnen, maar ook niet passen in het profiel. Nummer 3 bleek een Poolse klusjesman die zijn moeder wilde inzetten. Iedere keer krijg ik van de medewerkers een standaard antwoord, die aangeeft dat ik mijn advertentie (die niet heel gek is qua vraag) aan te passen. Sinds 4 weken krijg ik amper reactie en we zijn nu bijna een jaar verder. Ik heb het idee dat de witte werkster dit contract uitzit en mensen doorgestuurd heeft om te kunnen zeggen dat ze wat aangeboden hebben. (ook al weten ze uit de aanvraag dat die profielen niet passendwaren)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Om de selectie te verkleinen hebben we u aangegeven handmatig een hulp voor u te zoeken. Echter kan het dan wat langer duren voor dat we een hulp voor u hebben. Indien u ons een mail stuurt zoeken wij graag samen een passende oplossing.

Door uit Hoofddorp op 28-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heldere communicatie Prima dienstverlening Enmijn eerste ervaring met housekeeping expert was prima

Door uit Lelystad op 26-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was heel snel iemand gevonden die bij ons paste

Door uit Arnhem op 26-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld en goede hulp gevonden

Door uit Arnhem op 25-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste twee werkster(s) reageerden niet. Ik vind het niet ideaal dat je moet betalen voordat je iemand hebt aan genomen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij werken met een jaarabonnement en geven u de garantie opzoek te blijven en te kunnen genieten van de voordelen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!