Witte werkster gezocht in Sneek?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4143 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel wat hulp gebruiken in huis? Ondersteuning in het huishouden door iemand die de huishoudelijke taken van u overneemt? Bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, de badkamer en keuken schoonmaken en ga zo maar door. Een witte werkster in Sneek is dan een uitkomst! Wij helpen u graag bij het vinden van een goede, goedkope en betrouwbare schoonmaakster!

Een witte werkster in Sneek voor € 12,50

Het is heel gemakkelijk om een witte werkster in Sneek aan te vragen. Dit doet u als volgt: 
1. Vul het inschrijfformulier in met uw persoonlijke gegevens.
2. Op dit formulier heeft u tevens de mogelijkheid om uw wensen en eisen kenbaar te maken.
3. Wij gaan dan, zodra de aanvraag binnen is, voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Vaak hebben we binnen twee dagen al iemand gevonden.
4. Wanneer we iemand hebben gevonden, ontvangt u van ons de contactgegevens van de werkster. U kunt dan een kennismakingsafspraak met diegene plannen.
5. Op basis van dit gesprek bepaalt u of u een samenwerking ziet zitten. Zo ja, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij gratis verder tot we een passende kandidaat hebben.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Sneek bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis