Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Delden op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand, naar tevredenheid, gevonden. Handig inloggen en heldere documenten downloaden zoals arbeidsovereenkomst (reeds voorzien van alle gegevens!) en voorbeeld werkschema. Betalingstermijn zelf te kiezen, met factuur.

Door uit Jistrum op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mn het snel reageren ook op een vraag is erg prettig

Door uit Pijnacker op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De online systeem is makkelijk, de bedrijf reageerde snel naar email en hebben snel kandidaten gevonden. Helaas klopt de informatie van de kandidaten niet altijd een veel kandidaten wilden niet voor een kennismaking komen, dus werd het frustrerend. Uiteindelijk vonden wij iemand.

Door uit Breda op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ondanks herhaaldelijke pogingen om duidelijk te maken wat onze specifieke wensen zijn (qua werktijden), krijgen wij werksters toegewezen die daar helemaal niet aan willen beantwoorden. Voor ons is de maat vol. Waardeloos. Wij zullen verder geen beroep op u doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u tot op heden geen geluk had met de werksters die wij hebben aangeboden. Echter geven de werksters zelf aan beschikbaar te zijn. Zoals u heeft gemerkt zijn wij dan ook sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien dit onverhoopt niet lukt blijven wij onbeperkt voor u opzoek binnen uw garantietermijn. Wij horen dan ook graag van u of we voor u opzoek mogen blijven.

Door uit Gorinchem op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had meteen al een snelle reactie Zondag de aanvraag ingediend en maandagavond al een reactie. Donderdag een gesprek gehad met Annelinde Ze kon de woensdag daarop al beginnen. Helaas is ze nu ziek en had vandaag nog koorts. Het is de vraag of onze afspraak a.s. Woensdag wel door kan gaan.

Door uit Deventer op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen was er door Witte Werkster een prima huishoudelijke hulp geregeld. Zeer tevreden.

Door uit Amersfoort op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee keer schoonmakers voorgesteld gekregen die zonder bericht niet komen op kennismakingsgesprek en dan niet meer reageren. Zijn de mensen in de lijst van witte werkster wel serieus op zoek?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Amersfoort op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De kandidaten die worden voorgedragen zijn onbetrouwbaar, en maken soms een afspraak en komen die niet na. Er heeft hier het afgelopen half jaar nog niemand gewerkt. Of nemen zonder overleg een dreumes mee. Na een half jaar zijn wij nog steeds niet geholpen aan een goede hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We vinden het erg vervelend om deze review te lezen. Het is ontzettend spijtig dat u door deze ervaring nu van mening bent dat de kandidaten onbetrouwbaar zijn. U heeft in de periode van 2016 t/m 2019 namelijk een contract gehad met één van onze hulpen, en zo mogen ervaren dat het meestal goed gaat als wij iemand voorstellen. Nu blijkt het inderdaad wat moeilijker om een goede vervanger te vinden. We hebben u sinds augustus drie keer iemand voorgesteld, nadat de hulp in kwestie aan heeft gegeven graag voor u te willen werken. Dat zij deze afspraken niet nakomen is uitermate vervelend. We hopen dus snel een geschikte kandidaat voor u te vinden!

Door uit Spaarndam op 28-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Persoon in contractoverzicht nooit gezien

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Geachte mevrouw Massé, We zijn wat verbaasd dat we nu deze feedback van u te ontvangen. In het laatste mailbericht dat we van u hebben ontvangen nadat u zelf het vorige contract had aangemaakt gaf u zelf aan op zakenreis te zijn in de USA, maar wel contact te hebben met de kandidaat. Dat was in april 2019. Het is natuurlijk heel vervelend, als een kandidaat niet komt, maar dit dient u dan wel ook bij ons aan te geven. Wij hebben gister (28 januari) pas weer iets van u gehoord toen u aangaf een nieuwe hulp te wensen. Deze hebben we u inmiddels voorgesteld. Als er om welke reden dan ook geen samenwerking tot stand komt met de voorgestelde hulp, horen we het graag, zodat we iemand anders kunnen zoeken.

Door uit Veldhoven op 28-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na lang wachten eindelijk een aanbod,dat terwijl wij letterlijk tegen Eindhoven aan wonen. Maar de verwachtingen zijn hoog want het gaat om een witte werkster via een organisatie die bemiddelingskosten in rekening brengt. Om te checken even haar naam ingetypt op internet, daar werden ik en mijn partner niet vrolijk van. Dus afgewezen en weer wachten. Erg jammer, hoop dat het volgende aanbod eerder is en meer kwaliteit bied.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij zijn bij het voorstellen van een kandidaat afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Rond de feestdagen kan het wat langer duren om iemand te vinden. Helaas was u niet helemaal tevreden, nadat u de kandidaat op facebook had opgezocht. We doen ons best om aan te sluiten bij uw wensen, maar de uiteindelijke keuze of iemand bij u aan de slag gaat, ligt bij u. Daarom zoeken we graag iemand anders voor u. We hopen snel een gepast voorstel te doen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!