Werkster gevraagd in Zwolle?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4097 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een witte werkster ontzorgt u in het huishouden. Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van huishoudelijke hulpen. We selecteren uw schoonmaakster op basis van uw wensen. De kosten van de witte werkster bestaan uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief van een witte werkster bestaat uit twee delen: het uurloon en het bemiddelingsbedrag. Het uurloon van een witte werkster bedraagt slechts € 13,50. Het bemiddelingsbedrag betaalt u voor onze diensten. De hoogte van het bemiddelingsbedrag hangt af van het aantal uren dat de witte werkster bij u aan de slag gaat. In de rekentool hieronder kunt u precies berekenen hoeveel bemiddelingskosten u zou gaan betalen.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster in Zwolle

Witte werkster gezocht in Zwolle? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Zwolle gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster