Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

erg fijn en zeer professioneel, de hulp denkt erg goed mee

Door uit Hilversum op 30-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel contact kunnen leggen. Lijkt goed, we hebben afgesproken het samen te proberebn in februari. 27-2-2020 evaluatie en dan spreken we af of wij samen verder willen.

Door uit Leiderdorp op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp is tijdens het kennismakingsgesprek niet komen opdagen. Ik hoop nu op iemand die in ieder geval de moeite kan opbrengen om afspraken kan nakomen. Ik snap dat jullie hier weinig aan kunnen doen, maar ik hoop dat een volgende match bekend is bij jullie zodat er een inschatting gemaakt kan worden over de betrouwbaarheid. Ik wacht het verder maar af. Het concept van de site zelf spreekt mij wel aan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend dat u dit zo heeft moeten ervaren. Maar wij zijn dankbaar voor uw begrip dat dit helaas buiten onze handen lag. Wij gaan voor u opzoek naar een nieuwe hulp en hopen dat u daarmee een langdurige samenwerking kunt aangaan.

Door uit Heerhugowaard op 28-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Hebben 1 koppeling gehad en die persoon was alleen maar ziek en verder hebben ze niks gedaan een jaar lang om iemand anders te zoeken voor ons

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Geacthe mevrouw Kaandorp, Het spijt me te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Na uw aanmelding op 11 februari hebben wij u op 11 februari een hulp voorgesteld. Deze hulp heeft u tot en met juni in dienst gehad, daarna heeft u in juli het contract verbroken. We zijn toen opnieuw voor u op zoek gegaan naar een hulp, maar helaas konden wij in eerste instantie niemand vinden. Daarom hebben we u in augustus gevraagd of u uw eisen wilde aanpassen, of dat we op dezelfde wijze verder konden zoeken. Daar heeft u helaas niet meer op gereageerd. Gister (28 januari) heeft u ons opnieuw gevraagd om iemand te zoeken; we hebben u dezelfde dag een nieuwe hulp voorgesteld, zonder bijkomende kosten.

Door uit Amstelveen op 27-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Blijkbaar is er geen communicatie tussen jullie bedrijf en degene die aangeboden wordt. Er klopt helemaal niets van Buitenlanders zijn geen probleem wel als er geen Nederlands gesproken kan worden. Ook kwam er iemand die totaal niet wist wat jullie doen en wie jullie zijn . Ze begreep niet wat ik bedoelde met het begrip witte werkster. Ik weet echt niet wat jullie eigenlijk doen . Met een druk op een knop help je gen mensen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. De termen al 'witte werkster' kan inderdaad niet voor elke hulp bekend zijn. Echter weten de hulpen wel dat het werk dat zij uitvoeren wit wordt uitbetaald. Op dit moment zie ik dat u echter wel gekoppeld bent aan een hulp van ons. Wij hopen uiteraard dat dit wel mag leiden tot een succesvolle samenwerking.

Door uit Barendrecht op 26-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

keurige vrouw, werkt netjes

Door uit Roosendaal op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hebben inmiddels 4 keer gegevens gekregen van een werkster, waarvan er 3 niet zijn komen opdagen, 1 aangaf te komen en wederom niet meer kwam. Al met al zijn we bijna een maand verder en is er nog geen minuut schoongemaakt in ons huis door iemand via het bemiddelingsbureau. Dit heeft ons al behoorlijk veel tijd en energie gekost en nog niets opgeleverd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zijn inmiddels weer voor u opzoek naar een hulp.

Door uit Maarssen op 23-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Er worden we werkster aan je gekoppeld, maar enig vorm van screening naar betrouwbaarheid of nauwkeurigheid wordt niet gedaan. Daardoor 3 werksters gehad die wel aangaven te willen komen werken, maar of de contactgegevens kloppen niet, of afspraken met verschillende werksters worden niet nagekomen, ze komen niet opdagen op de afgesproken tijd, etc. Nu een half jaar verder en nog geen betrouwbare werkster kunnen krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Ede op 22-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel geregeld en een dag later al een match! Dus erg tevreden.

Door uit Gorinchem op 22-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Laat ik voorop stellen dat de communicatie met www.ikzoekeenwittewerkster.nl super is verlopen. Ze reageren snel en adequaat. Het eerste contact wat we kregen reageerde totaal niet op appjes en telefoontjes. Het tweede contact bleek toch geen tijd te hebben, maar 3 x is scheepsrecht. We hebben een hele fijne dame die als een witte tornado door ons huis gaat. Ik raad daarom de witte werkster van harte aan!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!