Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Zoetermeer op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat jullie een bestand hebben voor hulp in de huishouding. Dienstverlening is snel. Weliswaar nogal onpersoonlijk, maar dat vind ik geen probleem.

Door uit 's-Gravenhage op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snelle reactie! Ik heb er een prima hulp mee gekregen.

Door uit Zwolle op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tevreden met mijn hulp en financiele afhandeling

Door uit Roosendaal op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle actie en dus ook snel een witte werkster gevonden.

Door uit Amsterdam op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Naar mijn idee is de schoonmaakster die ik vorig jaar had door de witte werkster onvoldoende beschermd toen zij door ziekte uitviel. Op mijn vragen hierover heb ik nooit reactie gehad. Ze is van het platform verwijderd, terwijl ze dat niet wilde. Vind ik niet netjes. De volgende keer dat ik op zoek ga naar we nieuwe schoonmaker zal dat niet via de witte werkster zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De hulp kan zich verzekeren tegen ziekte. Daarnaast dient u 70% van het loon 6 weken door te betalen indien de hulp langdurig ziek is. Dit staat ook opgenomen in de regeling van vrijgesteld huispersoneel. We vinden het fijn om te lezen dat u het opneemt voor uw hulp. De hulp is om andere redenen verwijderd van het platform. Mocht u zich bedenken blijven wij graag voor u opzoek.

Door uit Leeuwarden op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Diana is hier t langst geweest en deed eerlijk gezegd weinig. Nichole kwam en stelde eisen aan mij dus dat ging niet door. Janine heerlijk kind en een harde werker.

Door uit Enschede op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lorlin Voerman is een goede betrouwbare hardwerkende eerlijke vrouw. Ze werkt al 5 jaar bij ons en we hebben haar persoonlijk in het zonnetje gezet wat ze ook zeker verdiend heeft!!! Wij hopen dat ze nog lang actief blijft.

Door uit Odoorn op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben verschillende zogenaamde kandidaten voorgelegd gekregen. Na app contact en niet nagekomen afspraken. Hebben we geen werkster, wel de rekening.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Na het indienen van uw aanvraag leveren wij de gegevens van een potentiële kandidaat. De kandidaat geeft dan ook zelf aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit en vinden het vervelend indien het achteraf niet zo blijkt. Echter geven wij de garantie in dit soort gevallen om onbeperkt voor u opzoek te blijven. Uiteraard horen wij graag van u mocht u zich bedenken.

Door uit Tiel op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zeer snelle reactie en meteen in contact gebracht met een werkster

Door uit Vleuten op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede ervaring. Nadat een hulp gestopt is, binnen een week een nieuwe gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!