Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Sittard op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

verder geen ervaring

Door uit Woerden op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat wij ons hadden aangemeld bij de website, hadden we na een poos zoeken eindelijk een schoonmaakster. Deze beviel echter totaal niet, dus hebben we het contract stopgezet. Via de website werd er gezocht naar vervanging omdat het binnen de 'garantie' tijd viel. Het duurde een behoorlijke poos (mensen die niet op kwamen dagen, geen Nederlands/Engels spraken, etc.) maar nu zijn we dik tevreden met onze huidige schoonmaakster!

Door uit Apeldoorn op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

toen de eerste 'werkster' na twee keer geweest te zijn, niet meer kwam opdagen en ineens ook onbereikbaar bleek te zijn, kon ik via uw bureau al gauw iemand anders vinden. Tot mijn tevredenheid.

Door uit Heerlen op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb geen idee over UW dienstverlening want ik heb nooit contact met u behalve de facturen via email. Volgens mij heeft ook de werkster geen persoonlijk contact met u en kent u elkaar niet eens. Over de werkster ben ik zeer tevreden. Mvg

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Al sinds 2015 bent u bij ons aangesloten en heeft u via ons meerdere hulpen gehad. Wij bemiddelen voor en gaan voor u opzoek naar een hulp naar aanleiding van uw zorgaanvraag.

Door uit Oudenbosch op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het dienstverband met Jacqueline verloopt prima. Het door haar gedane werk wordt netjes gedaan en ze is niet te lui om ook wat vuilere karweitjes aan te pakken.Voor mij, als 89 jarige weduwnaar, zal ik Jacqueline, desgevraagd, altijd aanbevelen.

Door uit Gemonde op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn superblij met onze witte werkster. Ze neemt ons veel werk uithanden. Het huis is hierdoor altijd schoon, wat ik heel erg prettig vind. Ze is een heel fijn persoon. Ze is zeer betrouwbaar. Kan goede afspraken met haar maken.

Door uit Breda op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Poetsen is een vak Mijn ervaring is dat mijn witte werkster dat cak beheerst

Door uit Nijmegen op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Over de service van wittewerkster heb ik geen klachten. Alleen blijft het een gok wie je binnen haalt. Mijn eerste schoonmaker was betrouwbaar en goed. Hij stopte ermee ivm andere werkzaamheden. Jammer. Mijn huidige schoonmaker is wat “ bewerkelijker” . Verder adviseer ik jullie om iets aan jullie naam te doen. In deze tijden (oa zwarte piet gedoe) zou een naamsverandering overwegen. Succes

Door uit Hengelo op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik begrijp uw concept maar ik vind de uitvoering nogal verwarrend.

Door uit Zwolle op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde even voor we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Maar inmiddels zijn we voorzien en heel tevreden over onze poetster! Zoeksysteem kan optimaler. We kregen eerst 2 vrouwen aangewezen die eigenlijk niet beschikbaar waren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Maar fijn dat u alsnog een hulp heeft gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!