Witte werkster gezocht in Heerde?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4162 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In de gemeente Heerde is het prachtig wonen. Heerde is ook niet voor niets een van de weinige Nederlandse gemeenten met een Cittaslow keurmerk.

Bent u woonachtig in Heerde en kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van werksters in Heerde en gaat graag voor u op zoek naar een passende hulp! De werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Voor al uw huishoudelijke klusjes kunt u bij de werkster terecht: schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. 

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Heerde is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 € 5,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Witte werkster in Heerde

Witte werkster gezocht in Heerde? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Heerde gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Wacht niet langer en schrijf u hier geheel vrijblijvend in!