Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 11-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een paar jaar geleden na 2 pogingen een fijne werkster gekregen. Zij heeft 3 jaar bij ons gewerkt, en kon toen niet meer. Nu helaas al een half jaar bezig met zoeken. Ik krijg telkens halfbakken mensen aangeraden, die niet komen opdagen. Het bedrijf doet ook niets anders dan alleen contactgegevens doorgeven. Nu met 5 werksters contact gehad zonder succes. Als je dit meld bij het bedrijf wordt er een ongemeend, wat vervelend om te horen gezegd en niet ingegaan op vragen en de klacht. Nu maar weer afwachten wat er gaat gebeuren. Je zou denken, hoe moeilijk kan het zijn om een schoonmaker te krijgen, maar bij dit bedrijf is dat het tot nu toe.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat u een aantal jaar een goede hulp hebt gehad. Jammer dat wij nog geen kandidaat hebben gevonden die bij u start. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Oudega op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

er wordt maar een kandidaat voor gesteld, indien deze niet reageert duurt het weer twee weken voordat er een nieuwe wordt voorgesteld. er is geen keuze voor mij als klant.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het klopt dat wij maar 1 kandidaat per keer voorstellen. Indien er geen klik is of de kandidaat ziet er onverhoopt vanaf dan gaan wij opzoek naar een nieuwe hulp voor u. Wij doen zoveel mogelijk ons best om een goede hulp aan u voor te stellen. Wij doen dan ook een selectie uit de beste hulpen.

Door uit Sneek op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettige werkster, gaat rustig haar gang

Door uit Ossendrecht op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik wacht al heel lang op hulp is het zo moeilijk om gewoon te komen helpen met poetsen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best u snel te kunnen voorzien! Wij zijn hierin sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Soms kan het wat langer duren voor dat we een hulp voor u hebben. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Door uit Nijmegen op 09-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben goed en snel geholpen door witte werksters ik zal het iedereen aanraden

Door uit Gorinchem op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een woelige start toch nog een leuke werkster gevonden.

Door uit Amsterdam op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na eerst verschillende keren geen response te krijgen heb ik er uiteindelijk eentje gevonden duurde wel even maar zeer tevreden

Door uit Joure op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel een naam doorgekregen. Vanmiddag eerste keer geweest.

Door uit Enschede op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een nieuwe hulp gevonden via wittewerkster.nl Veel tips op de site over contract, startgesprek, kennismakingsgesprek enz.

Door uit Beek en Donk op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen probleem met jullie organisatie.Het probleem is dat ik niet de juiste persoon heb ontvangen gezien mijn huidige situatie.Ik kom uit het ziekenhuis na een knieoperatie en ben totaal niet mobiel.Ik kan de energie niet opbrengen om een mevrouw uit Somalië te begeleiden bij het poetsen.Allereerst spreekt ze gebrekkig Nederlands en moet ik alles aandragen en na afloop weer opruimen.Dat kost me echt gigantisch veel energie.Gelukkig heb ik iemand gevonden die weet waar ik behoefte aan heb.Stuur me daarom de rekening van de maand dec.en ik zal die betalen.Met dank

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat het toch is gelukt een geschikte hulp voor u te vinden. Soms wil dit niet in een keer lukken. Echter doen we wel ons best hier voor. U kunt uiteraard altijd aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij blijden dan ons best voor u doen. De factuur kunt u overigens vinden in uw account.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!