Witte werkster gezocht in Zutphen?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Zutphen is één van de oudste steden in Nederland. Zutphen is ontstaan in de Romeinse tijd en werd gebruikt als Franse nederzetting. In het centrum van Zutphen zijn nog veel historische gebouwen te vinden. Dankzij deze gebouwen heeft Zutphen de bijnaam 'Torenstad' gekregen. Woont u in de gemeente Zutphen en geniet u van het leven daar? Het kan nog beter... Met een werkster die u de huishoudelijke taken uit handen kan nemen, houdt u in uw drukke bestaan meer tijd over voor andere dingen en om te ontspannen.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Zutphen is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Een werkster in Zutphen aanvragen

Witte werkster gezocht in Zutphen?
Een witte werkster in Zutphen aanvragen bij Ik zoek een witte werkster is heel eenvoudig. U doet de aanvraag, wij zoeken een passende hulp voor u. Wanneer we die hebben gevonden, ontvangt u de contactgegevens van de hulp zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u een samenwerking zitten dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik? Wij zoeken verder tot we een passende hulp voor u hebben gevonden.  


Vraag snel een witte werkster in Zutphen aan!