Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Bij zoektocht naar een nieuwe werkster alles snel geregeld Alleen jammer dat we opnieuw moesten betalen

Door uit Valkenswaard op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog maar weinig ervaring, maar tot heden zeer tevreden over mijn hulp

Door uit Leeuwarden op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 werkdag was er al iemand aan ons gekoppeld. Alle informatie wordt overzichtelijk aangeboden en ook het uitbetalen gaat snel. Super tevreden.

Door uit Waterhuizen op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn aanvraag is snel verwerkt en de kandidaat was ook snel gevonden

Door uit Rotterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel nadat ik een oproep had geplaatst heeft hij contact gezocht.

Door uit Hengelo op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijke manier om goede hulp te vinden

Door uit Oudheusden op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Simpel en goede, snelle communicstie. De eerste keer na twee mismatches een goede kracht gevonden. Na bijna een jaar hield die ermee op, en gratis nieuwe bemiddeling. Binnen 3 dagen een geschikte kracht gevonden.

Door uit Breda op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De ervaring met het inschakelen van "ikzoekeen wittewerkster" zijn goed. Vragen per mail worden vrijwel direct beantwoord.

Door uit Enschede op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ben erg tevreden over onze huidige hulp.Als zij afgestudeerd is en er mee ophoudt meld ik me wel weer voor een opvolgster.

Door uit Zoetermeer op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben een erg leuke, lieve hulp via wittewerkster. We hebben een prima contact met haar en kunnen goede afspraken maken!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!