Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Bemmel op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De hulpen die worden aangeboden reageren zelf op jouw oproep. Wij kregen een paar van dit soort reacties. Na contact blijken ze of niet wit te willen werken of geen ervaring te hebben. Het duurt maar en duurt maar tot er weer een nieuwe hulp reageert. Maar de factuur voor bemiddeling wordt wel direct verstuurd. Echt belachelijk na telefonisch contact is het mij helemaal duidelijk dat het bij de wittewerkster niet in de haak is. De vijandige toon van de dame aan de telefoon maakt het verhaal compleet. De factuur moet gewoon betaald worden zegt ze en het gesprek is van geen niveau.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat u het op een minder goede manier heeft ervaren. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Onze hulpen geven dan ook zelf aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Wij bieden een garantie op uw aanvraag met de eenmalige bemiddelingskosten. Als het niet lukt een hulp bij u aan het werk te krijgen zoeken wij binnen de periode van een jaar een nieuwe kandidaat. Onze welgemeende excuses indien wij tijdens het telefoongesprek onvriendelijk zijn overgekomen dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Door uit Enschede op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super

Door uit Bavel op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zelf een werkster aangedragen die via dit bedrijf verloond wil worden. Uiteindelijk zijn we niet met deze werkster in zee gegaan en dus ook weer afgemeld en dan stuurt dit bedrijf wel een factuur....'bemiddelingskosten'. Jullie hebben niks gedaan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Zodra wij een match hebben gemaakt sturen wij de factuur met de gegevens van de kandidaat. U krijgt met de eenmalige betaling een jaar garantie op uw aanvraag. Indien u na de eerste kandidaat van onze dienst af wilt zien is dit niet meer kosteloos mogelijk. Wij hebben dan al kosten gemaakt om voor u opzoek te gaan via ons platform. Met de eenmalige kosten bieden we een jaar garantie om u alsnog te kunnen voorzien. U hoeft dan niet opnieuw te betalen. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best. Mocht u zich bedenken horen we het graag.

Door uit Vlaardingen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik zou een eenvoudiger naam voor uw bedrijf aanbevelen: wittewerkster is lang genoeg! Succes!

Door uit Vianen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk en snel een prima hulp gevonden

Door uit Alkmaar op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ben heel blij met haar,

Door uit Wierden op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betere had ik niet kunnen krijgen.

Door uit Bodegraven op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een teleurstellendecervaring met iemand die graag geld verdient zonder te willem schoonmaken nu een topper!

Door uit Drachten op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden over de1e werkster, toen ze stopte na 2 jaar vrij snel een andere gekregen, ook daar zeer tevreden over. Ze waren/zijn beiden flexibel in uren, zeker als je dat zelf ook bent.

Door uit Maassluis op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel een geweldige werkster gevonden!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!