Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gaat prima

Door uit Dordrecht op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het prettig dat het snel geregeld is. Wat ik wel jammer vind is dat er geen persoonlijk contact vooraf is geweest.Dat maakt een intake iets persoonlijker en hoef je ook niet alles zelf te ontdekken via de Website zoals een contract. Vr Gr Karin Schröder

Door uit Megen op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Snel zoeken. Rekening op de juiste tijd. Hulp houden aan gemaakte afspraken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen ons best om u snel te kunnen voorzien van een goede hulp. Mocht dit niet lukken zoeken wij een nieuwe hulp binnen de garantie.

Door uit Enschede op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik belde laatst met ikzoekeenwittewerkster dat ik twijfelde over mijn huidige hulp en misschien wel op zoek wilde naar een andere. Blijkbaar had ik online iets niet goed ingevuld en kreeg ik eerst op m’n donder van de medewerkster in plaats van dat ze m’n vraag beantwoorde/me hielp. Daarna vertelde ze me dat ik een maand opzegtermijn heb en dat ik maar even moest kijken hoe ik verder wilde. En dat was het gesprek.... geen hulp met opnieuw zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Uiteraard helpen we u graag en vinden het vervelend dat het gesprek op die manier is overgekomen. Echter kunt u veel dingen zelf regelen via uw account. Als opdrachtgever van uw hulp dient u dan ook het gesprek zelf aan te gaan met de hulp. Wij mogen het contract met uw hulp niet stoppen zonder medeweten van uw hulp. Indien u het contract stopt via uw account zoeken wij uiteraard graag een nieuwe kandidaat voor u!

Door uit Doetinchem op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste voorstel van jullie van een witte werkster in mijn buurt: Snel akkoord ! Wij hopen dat zij ons lang blijft helpen!

Door uit Blauwestad op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt gevraagd wat je wilt en past iets niet, zeg je het en er komt direkt reaktie. Ik had in een paar dagen tijd een zeer vriendelijke hulp! Geen gedoe met papieren. Als het nodig is zal ik mij weer aan U wenden.

Door uit Enschede op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze werkt heel zelfstandig en ziet het werk liggen.

Door uit Breda op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijke manier om hh personeel in te huren.

Door uit Amsterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima werkster

Door uit 's-Gravenhage op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zorgvuldige procedure in de periode van zoeken en vinden; kennismaking met beoogde werkster als vast onderdeel vind ik fijn. En als wekelijks de afspraken dan ook leiden tot een schoon en opgeruimd huis is dat helemaal fijn!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!