Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Wapse op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik woon in dunbevolkte streek en ook daar ben ik door de Tukkers goed geholpen.

Door uit Enschede op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben ons aangemeld en binnen enkele dagen hadden we al een geschikte kandidaat, kennismaking gehad en de week er op voor het eerst aan het werk geweest. Super schoon huis alles en dan alles tot in de puntjes goed schoon. Eerder een schoonmaakster gehad maar nooit zo een goede als deze. dus we zijn super blij.

Door uit Wittelte op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

koste even wat moeite maar uiteindelijk heel tevreden met de uitkomst !

Door uit Eindhoven op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben een zeer goede werkster.

Door uit Arkel op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jullie bemiddelen, en verder ook niets. Ik vind dat er wel meer begeleiding mag komen, dan komen ze misschien ook iets vaker. Melden zich makkelijk af, en dan geen vervanging!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen ons best om u te kunnen voorzien van een hulp die past bij uw wensen/eisen. U kunt uiteraard aanvullende eisen/wensen stellen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht voor een uitleg en begeleiding.

Door uit Leiden op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hulp is matig komt vaak niet maar een betere vinden is lastig.

Door uit Bunnik op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Deze organisatie communiceert goed met de particuliere klant en is in staat nieuwe werksters te vinden. Echter, de werksters houden relatief weinig van het loon over waardoor ze nogal eens afhaken, of toch liever zwart werken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van het functioneren van onze hulpen. Wij doen ons best om alles in goede banen te lijden. Alle hulpen die via ons werken dienen wit te werken. Wij vinden het dan ook fijn als wij feedback hierover krijgen!

Door uit Leiden op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op vrijdag vulde ik het formulier in en een uur later had ik al een werkster!

Door uit Assen op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Utrecht op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bij mijn zoektocht op internet kwam ik,na diverse aanbiedingen bekeken te hebben,tot de conclusie dat"de witte werkster"voor mij de beste keuze kon zijn.Dat is uitgekomen want Joost bevalt mij heel goed.Doordat ik de laatste tijd bepaalde werkzaamheden niet meer zo goed kon doen was er wat achterstallig onderhoud.Dat konden we heel goed samen bespreken hoe dit het eerst aan te pakken.Hij werkt keurig en is in de omgang een prettig,heel correct iemand.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!