Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Heerde op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben een goede hulp gevonden in Katalin Cordaseb

Door uit Goedereede op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na een lange zoektocht een hele fijne hulp gevonden. Administratief alles prima in orde.

Door uit Hengelo op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste werkster had geen enkele ervaring en stopte na een week. De tweede kwam te laat, maakte niet goed schoon, kwam regelmatig niet, ook zonder bericht. Het bedrijf is slecht bereikbaar en ik ben ronduit onbeschoft te woord gestaan door een medewerkster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. De hulpen in ons bestand hebben inderdaad niet altijd evenveel ervaring. Wij willen elke hulp een kans bieden ook ervaring op te doen. Indien u eisen heeft wat betreft ervaring, dient u dit te vermelden in uw aanvraag zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Assendelft op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Bij de bemiddeling heeft Ikzoekeenwittewerkster Jolanda bij mij aanbevolen. Ik ben super blij met haar! Omdat ik niet graag dingen opgeef om te doen heb ik gevraagd of zij dit zelfstandig kan uitvoeren. Dit doet zij absoluut. Ik hoef niets aan te geven. Zij ziet zelf wat er nodig is om aan te pakken. Leuke pittige dame waar ik (nogmaals) heel blij mee ben.

Door uit Heemskerk op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Dit bedrijf helpt ontzettend goed bij de zoektocht naar een hulp

Door uit 's-Gravenhage op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ben heel tevreden, na inschrijving snel reactie en heel snel een hele fijne jonge vrouw aangemeld. En intussen een goede relatie opgebouwd. En daarbij is ze heel secuur in het schoonmaken van het huis.

Door uit Leeuwarden op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een goede manier om een werkster te vinden, wij zijn erg enthousiast en hebben onze werkster nu alweer een aantal jaren en zijn ontzettend blij met haar en alles wat ze voor ons als gezin doet en inmiddels betekent

Door uit Almelo op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima hulp gekregen via de witte werkster geen gedoe met administratie

Door uit Leiden op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Eerste hulp is 1 keer geweest tweede hulp vroeg ik voor kennings makings gesprek zag er vanaf en derde hulp heb ik mail en whats app gestuurd geen reactie.heel frustrerend allemaal.het is geen spelletje.het enige wat ik wil is iemand die snel reageerde die graag wil.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! De hulp heeft ons aangegeven beschikbaar te zijn. Zoals u merkt zijn wij sterk afhankelijk van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. En blijven uiteraard graag voor u opzoek.

Door uit Leiden op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

In feite is dit alleen een koppelsite. Daar is niets mis mee, maar het is niet wat ik had verwacht. Mijn eerste contact gaf aan "sowieso liever zwart" te willen werken. En dit was iemand die mij was aanbevolen omdat ze al langere tijd voor dit netwerk werkt. Ik zocht wel degelijk een WITTE werkster (niet de huidskleur, uiteraard). Dat ik zelf moest betalen voor de dienstverlening vind ik prima, maar ik wist van tevoren niet dat mijn werkster per gewerkt uur tamelijk veel moet afdragen. Dit voelt voor mij niet okee. Dus ik ben tevreden met de werkster die ik uiteindelijk gevonden heb, maar zou deze website niet aanbevelen ga er later zelf ook geen gebruik meer van maken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Super vervelend om te lezen dat de hulp heeft aangeboden zwart aan u aan het werk te willen gaan. Wij hebben maatregelingen getroffen omtrent deze hulp. Alle hulpen die via ons aan het werk zijn dienen wit te werken. Met de eenmalige kosten die u betaalt maken wij het mogelijk om een aanvraag via onze website te kunnen doen. De hulp draagt een kleine bijdrage af voor reclame en het gebruik van het facturatiesysteem. Hiervan is de hulp ook op de hoogte en heeft het geen consequenties voor u als opdrachtgevers. Wij hebben u dan ook bemiddeld aan een goede hulp waar u lange tijd gebruik van heeft kunnen maken. Bedankt voor uw review.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!