Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Lent op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne service

Door uit Capelle aan den IJssel op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het is te kort om al een mening te hebben

Door uit Overberg op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne medewerker. Duidelijk hoe de financiën geregeld zijn.

Door uit Waalwijk op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alleen maar ++++

Door uit Utrecht op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Deze organisatie heeft totaal geen zicht op welke personen zich hebben ingeschreven bij hun bedrijf. Ze bieden niets aan bemiddeling, verzekering bij schade en dergelijke. Kortom, je kunt beter zelf opzoek gaan naar een werkster, dat scheelt weer onnodige bemiddelingskosten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken. Wij zijn er echter alleen voor de bemiddeling en het dus zoeken naar een hulp. De hulp komt bij u in dienst en valt dus onder uw verzekering.

Door uit Rotterdam op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Door mijn gezondheid heb ik een huishoudelijke hulp nodig. Door mijn ziekte ben bacterieel gevoelig wat voor mij erge consequenties heeft. Vandaar dat ik iemand zocht die het ook begrijpt en ernaar kan handelen

Door uit Zevenaar op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In anderhalf jaar tijd 14 x (!) een schoonmaakster aangeboden gekregen. Uiteindelijk 7 hiervan zijn komen opdagen voor een gesprek en daadwerkelijk begonnen. Sommigen kwamen maar 1 x en hielden er toen al mee op. Sommigen kwamen een paar keer meer, maar de langste is 5 x geweest. En nu de laatste zegt alweer haar contract op en weigert het voorschot wat ik haar betaald had voor de volgende keer terug te geven. Allemaal heel teleurstellend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken. De laatste hulp is echter bij u gestopt, omdat u plots de hulp minder frequent nodig had. Uiteraard kan het voorkomen dat er iets wijzigt in uw situatie waardoor de hulp minder vaak nodig is, maar de hulp is uiteraard niet verplicht hierin mee te gaan. Verder is het vooruit betalen van de hulp op eigen risico. U heeft bij ons aangegeven de hulp contant te betalen, het is dan aan u om gepast geld te hebben. U heeft bij ons aangegeven zelf niet gepast geld te hebben en de hulp had niet voldoende wisselgeld. Het is dan niet aan ons te verwijten dat u de hulp vooruit betaald.

Door uit Maassluis op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Veerle doet het werk geheel zelfstandig met enthousiasme en bekwaamheid.

Door uit Eindhoven op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima dienstverlening. Snel, goede kwaliteit poetshulp

Door uit Rotterdam op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden over ikzoekeenwittewerkster.nl via deze service ben ik in contact gekomen met mijn schoonmaker, die nu sinds twee jaar voor mij werkt. Alles bij elkaar een positieve ervaring.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!