Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Neede op 12-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sarella Mark is geweest voor kennismakingsgesprek en heeft 1x bij ons gewerkt. Gaat erg leuk en verloopt prima.

Door uit Hengelo op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben al een tijdje op zoek naar hulp en een bekende bracht mij op het idee. Je kunt je eenvoudig aanmelden dus werkt perfect. binnen 2 dagen een eerste reactie en contact zoeken via whatsapp. via telefoon kom je in contact met een buitenlandse dame die alleen wil komen werken als er een vrouw in huis is. Hallo ...... mijn vrouw is overleden..... Nee ze komt niet. Op hetzelfde moment krijg ik mijn eerste factuur van jullie..... ik denk het niet dus. eerst leveren dan betalen. Het tweede contact is een jonge meid. het eerste gesprek is geweest, de tijd moet leren of het klikt. Ik denk het wel .... Het moeilijkste bij de werkwijze is het vertrouwen dat je iemand moet geven die je niet kent. In het verleden vroeg ik altijd werksters via via (andere bekenden) Nu kom je in contact met een totaal onbekende. Ik hoop dat het werkt.

Door uit Delfzijl op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie op aanvraag

Door uit Geldrop op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na 3 pogingen heb ik nu een hele lieve fijne hulp

Door uit Hoorn op 06-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het enige jammere vind ik dat je geen persoonlijk contact hebt met jullie organisatie en dat je niet kan bellen. Daarbij had ik graag gezien dat het abonnement pas in gaat op het moment dat de schoonmaakster daadwerkelijk gaat starten in plaats van bij de voorstelling. Wat me verder opvalt is dat jullie de schoonmaakster niet persoonlijk kennen en geen achtergronden weten van deze mensen. Je geeft ze toch een sleutel. Kan niet anders. Ben heel blij met het persoonlijke account en alle contracten die reeds voor je klaarstaan. Het administratieve proces is super.

Door uit Utrecht op 06-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

No-cure-no-pay zou jullie beter passen. Ik heb 3 kandidaten afgewezen omdat ze niet voldeden aan mijn omschrijving, vervolgens kreeg ik een passende kandidaat en diegene heeft nooit gereageerd op berichten. Inmiddels gaan we langer thuiswerken dan verwacht en heb ik geprobeerd mijn aanvraag in te trekken, maar ook dat lijkt niet te werken. Al met al, lekker betaald, nooit geen werkster in huis gehad.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 02-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik betaal voor een tussenpersoon. Maar als ik aangeef dat de werkster niet reageert, gebeurt er niets.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Boskoop op 30-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

1e kandidaat had net een vinger-operatie gehad en kwam kennismaken met een zwaar ontstoken vinger, maar kon wel werken zei ze. Niet dus, maar het was een aardige vrouw dus ik dacht dan wacht ik nog wel even. Eindelijk na 4 weken kwam mevrouw. Ze wilde het op haar manier aanpakken en na 2uur en een kwartier alleen maar met de stofzuiger alles "afgestoft" te hebben. vroeg ik wanneer ze nou eindelijk eens ging soppen = schoonmaken. Aan het eind van de rit dus GEEN schone badkamer, geen schone vloeren, geen schone keuken; wel 37,50 afrekenen 2e aanbevolen als TOP-kandidaat was een 17-jarige scholiere die 'haar oma wel eens had geholpen'. de laatste kandidaat was een 19 jarige dame die vroeg of ze haar 7 maanden oude baby mee kon brengen!!!!!! Voor mij einde verhaal. Ik kon gelukkig mijn contract afkopen. Wat een raar bedrijf, ze kennen hun kandidaten niet eens; want die hoeven zich alleen maar online in schrijven, hoeven niet te solliciteren, geen kennis te maken met iemand van het bedrijf, echt helelmaal niks Jammer dat ik de reviews niet had gelezen voordat ik mij in dit onzalige avontuur stortte; had een hoop geld maar nog meer ergernis gescheeld

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Het is van belang dat u zo duidelijk mogelijk aangeeft wat al uw wensen en eisen zijn, zodat wij hier ook rekening mee kunnen houden. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Renkum op 29-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

werksters komen niet voor kennismaking kennis maken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Loon op Zand op 28-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste contract snel aangeboden, vervolg contracten namen helaas veel meer tijd in beslag. Hier miste ik vooral de communicatie en transparantie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij vinden het vervelend dat er zo'n groot contrast zit tussen de voorsteltijd van de hulp, wij proberen uiteraard altijd zo spoedig mogelijk een passende hulp voor te stellen. Tevens proberen wij u tijdens dit proces hiervan op de hoogte te houden. Wij vernemen graag waar dit volgens u beter kan!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!