Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Venlo op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle duidelijke reactie

Door uit op 20-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Deze site is pure oplichting, schrijf je vooral niet in want je komt er niet meer van af! Na meerdere verzoeken mijn gegevens te verwijderen nog steeds niet gebeurd. Dit is in overtreding met de GDPR wetgeving. Vuile criminelen zijn het!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo ervaren heeft, daar u zelf goedkering heeft gegeven aan een jaarabonnement tijdens uw inschrijving en u deze vervolgens voor het einde van haar jaar probeerde te beëindigen is dit uiteraard niet in strijd met GDPR. Inmiddels is alles afgehandeld en zullen wij uw gegevens verwijderen, hopelijk bent u het eens met deze oplossing.

Door uit Enschede op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, goede kandidaat

Door uit Amsterdam op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb snel en soepel een betrouwbare hulp gevonden

Door uit Haastrecht op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Niet tevreden. Wij hadden tot nu toe 4 werksters. 1. was na 1 keer verdwenen, moest terug naar Spanje 2. kam nooit opdagen 3. moest na 3 keer stoppen om familiaire reden 4. maakt niet goed schoon Hoop gedoe elke keer, geen zin meer in

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig om te zien dat het tot nu toe niet gelukt is om een geschikte hulp te vinden. Als u contact met ons opneemt kunnen wij samen kijken naar een geschikte oplossing.

Door uit Meppel op 18-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ze was de eerste keer gemotiveerd en vriendelijk.

Door uit Nijmegen op 17-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We kregen te lang geen goed contact met u nadat het met Priscilla mislukt was. Maar nu is het contact hersteld en hebt u een goede hulp voor ons gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen voorzien van een goede hulp en dat u tevreden bent.

Door uit Rotterdam op 17-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kregen direct na onze aanvraag iemand aangewezen

Door uit Bruinisse op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slechts één kandidaat aangeboden gekregen die niet geheel beviel daarna nooit meer een andere kandidaat aangeboden gekregen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij betreuren het dat u nog geen nieuwe kandidaat heeft. Uiteraard proberen wij u te voorzien van een goede hulp via ons. Wij hebben u een mail gestuurd hierover. Bedankt voor uw review.

Door uit Dalfsen op 15-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De aanmelding en eerste match verliepen voorspoedig. Echter de hulp vertrok na een paar keer. Het vervolg verliep dramatisch. Geen nieuwe vervangende hulp wel kosten. Conclusie: wanneer de, eerste, match goed verloop werkt het goed maar is dit niet het geval dan neemt de organisatie absoluut niet haar verantwoordelijkheid. Wel wijzen op verplichtingen aangaande het maandbedrag maar zelf niet voldoen aan verplichtingen. Geen aanrader.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp na een korte periode is vertrokken. Wij vragen altijd minimaal een jaar beschikbaarheid van onze hulpen. Indien een hulp er onverhoopt mee stopt bieden wij de garantie voor u opzoek te kunnen blijven. U betaalt dan de abonnementskosten maandelijks door voor de dienst. Wij berekenen dit bedrag ook om door te kunnen zoeken. Wij hopen u alsnog zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!