Witte werkster gezocht in Wageningen

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4146 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In 1263 kreeg Wageningen stadsrechten. De stad was vooral bekend om de tabak die er werd verbouwd, maar ook sigarenfabrieken, drukkerijen en steenfabrieken boden de inwoners van Wageningen veel werk. Wageningen is pas in de vorige eeuw groot geworden, dit kwam vooral door de Universiteit. Veel studenten en geleerden kwamen naar de stad. 

Woont u in Wageningen en bent u op zoek naar een witte werkster? Dan bent u bij ons goed! Wij zoeken naar een werkster voor u op basis van uw wensen. Daarnaast weet u van te voren wat de kosten zijn van de werkster in Wageningen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! 

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Wageningen bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Hoe vraag ik een witte werkster in Wageningen aan?

Witte werkster in Wageningen gezocht? Aanvragen gaat als volgt: 

1. Vul het inschrijfformulier geheel vrijblijvend in en maak uw wensen en eisen kenbaar. 
2. Hebben wij uw aanvraag binnen, dan gaan wij voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
3. U ontvangt de contactgegevens van de werkster zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u de samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een meer passende hulp.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!