Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Roosendaal op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Erg fijn dat ze voor je naar een geschikte kandidaat zoeken. Ook als de klik er onverhoopt niet is, dan zoeken ze gewoon verder. Inmiddels alweer enkele maanden erg tevreden over mijn hulp! Hopelijk gaat ze nog lang hiermee door.

Door uit Voorschoten op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Voor mijn vader vond ik via wittewerkster.nl heel snel een goede hulp, die nu een maand bij hem aan de slag is. Omdat dit de eerste ervaring is met de organisatie en de 'match' gelijk goed is, is mijn toelichting niet uitgebreider dan dit.

Door uit Eindhoven op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zochten een hulp voor mijn (bejaarden)ouders. Binnen een paar dagen al iemand aan de slag. Ze heeft nu 1x bij mijn ouders gepoetst en ze en wij zijn tevreden. Fijn dat het op deze manier geregeld kan worden.

Door uit Helmond op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Onze poetshulp functioneert goed. De match is door ikzoekeenwittewerkster geregeld. Verder geen echt contact gehad. Nooit een contract gezien of regels gekregen. Ik vind dat als je een deel van het salaris opeist van een laagbetaalde hulp dat je dan goed moet nadenken wat jouw ethische rol daarin is. Jullie verdienen makkelijk geld met weinig inspanning en toegevoegde waarde.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Alle informatie en voorbeeldcontracten vindt u terug in uw account. Verder draagt inderdaad de hulp een klein percentage van het loon af. De hulpen zijn echter niet laag betaald, zij verdienen fors meer dan het minimum loon. Maar met de kleine bijdrage die wij van hen ontvangen, kunnen zij gebruik maken van ons facturatiesysteem en houden wij hun administratie bij. Hier hebben de hulpen vaak veel baat bij.

Door uit Weert op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Telkens snel een werkster gevonden,zijn zeer tevreden over het werk dat men doet

Door uit Dordrecht op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nergens gaat alles altijd goed maar de Witte Werkster is een organisatie waar weinig fout gaat en als er iets gebeurd pakken zij dit meteen op.

Door uit Goor op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste dame beviel niet dus is mij een andere dame voorgesteld, waar ik 100 procent tevreden mee ben.

Door uit Jistrum op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zij erg blij met onze werkster

Door uit Arnhem op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een werkster gevonden. En zijn erg blij mee.

Door uit Edam op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was snel een werkster voor ons gevonden. Zij heeft nu één ochtend bij ons gewerkt en onze eerste ervaringen met haar zijn prima!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!