Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

binnen een dag een naam gekregen Zij was niet helemaal goed op de hoogte wat wij zochten ( iemand om kantine ed schoon te maken en zij dacht keuken ) Wellicht ook voor ons leerzaam duidelijker benoemen

Door uit Rotterdam op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Stond versteld van de snelle afhandeling.Chequita is nu twee maal geweest. Werkt prima ze isgezellig en beleefd.doet dingen schoonmaken wat ik niet heb gezien. Heeft Initiatief. Kortom heel fijn

Door uit Maarssen op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een enorme hulp vriendelijk, hulpvaardig gewoon in een woord helemaal goed.

Door uit Roosendaal op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geholpen, goede procedure. Jammer dat er geen telefoonnummer is.

Door uit Velserbroek op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Angela is altijdop tijd ,door weer en wind

Door uit Roosendaal op 15-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Via kennis mezelfopgegeven om eenwerkster te vinden. De eerste meldde zich aan en bedacht zich weer. De tweede wilde eigenlijk niet wit werken. Dus dacht ik dat mijn €31.- weggegooid geld zou worden. Gelukkig bleek de derde wel serieus en heeft nu al twee keer mijn huis schoon gemaakt. Ik denk dat deze hulp wel een goede zal zijn.

Door uit Utrecht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

We hebben drie kandidaten toebedeeld gekregen. De eerste kwam niet. De tweede kwam wel maar gaf meer stress dan schoonmaak plezier wegens haar persoonlijke problemen. De derde kwam op drie afspraken niet. Eerste twee met reden en laatste zonder reden of toelichting. Dus ik ben nog niet echt tevreden. De website ziet er mooi uit en de formulieren en zo ook maar iets meer screening van de kandidaten kan geen kwaad denk ik. Ik ga het, dit weekend, nog een keer proberen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat het tot nu toe nog geen succes is. Alle hulpen die wij voorstellen geven actief aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan uw eisen te kunnen voldoen. Wij geven de hulpen ook aan dat zij vervolgens bereikbaar moeten zijn en afspraken moeten nakomen. Als wij namelijk te horen krijgen dat de hulp niet bereikbaar is en/of gemaakte afspraken niet nakomt, dan zitten hier consequenties aan. Deze hulpen kunnen uiteindelijk geen nieuwe aanvragen meer ontvangen via ons. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat de hulpen welke wij voorstellen zo betrouwbaar mogelijk zijn.

Door uit Gouda op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

na 3x een mismatch te hebben gehad, mensen die er zomaar mee stopten, kregen wij een 18 jarige aan ons gekoppeld waarop ik wel even contact heb moeten zoeken met de service dat we graag iemand voor lange termijn willen. Geen meisje met een tussenjaar die zelf nooit een huishouden heeft gehad. Daarna zijn we gekoppeld aan Daniëlle die na 3 jaar nogsteeds bij ons werkzaam is. Vorigjaar kregen wij een misleidend mailtje waar er op loonsverhoging werd aangedrongen. Dit had voor de Werkster zelf echter geen voordelen haar afdracht werd enkel hoger. Dat vond ik best gemeen dus hebben we dit op een andere manier opgelost.

Door uit Deurne op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoe kom je tegenwoordig nog snel aan een hulp? Met deze site!

Door uit Vleuten op 04-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 5 weken nog steeds geen geschikte schoonmaak(st)er. Al met 3 in contact geweest maar ze voldoen niet aan de eisen ondanks dat ik deze heel erg duidelijk heb ingevuld bij de aanvraag (betreft aantal uren en mogelijke werkdagen/tijden).

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend dat de hulpen die wij aan u hebben voorgesteld niet aan uw eisen voldoen. Zij geven namelijk bij ons aan hier wel aan te kunnen voldoen. Als zij vervolgens bij u hierop terug komen, kunnen wij dit helaas niet verhelpen. Wij gaan uiteraard wel voor u verder zoeken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!