Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Tholen op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste twee voorgestelde kandidaten kwamen niet opdagen, maar de derde kandidaat werkt nu twee weken bij ons en het is een schot in de roos! Wij zijn super tevreden van Coby!

Door uit Vught op 25-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en een goede match

Door uit Leersum op 23-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Effectief platform met transparante en duidelijke werkwijze.

Door uit Venlo op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle duidelijke reactie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit op 20-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Deze site is pure oplichting, schrijf je vooral niet in want je komt er niet meer van af! Na meerdere verzoeken mijn gegevens te verwijderen nog steeds niet gebeurd. Dit is in overtreding met de GDPR wetgeving. Vuile criminelen zijn het!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo ervaren heeft, daar u zelf goedkering heeft gegeven aan een jaarabonnement tijdens uw inschrijving en u deze vervolgens voor het einde van haar jaar probeerde te beëindigen is dit uiteraard niet in strijd met GDPR. Inmiddels is alles afgehandeld en zullen wij uw gegevens verwijderen, hopelijk bent u het eens met deze oplossing.

Door uit Enschede op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, goede kandidaat

Door uit Amsterdam op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb snel en soepel een betrouwbare hulp gevonden

Door uit Haastrecht op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Niet tevreden. Wij hadden tot nu toe 4 werksters. 1. was na 1 keer verdwenen, moest terug naar Spanje 2. kam nooit opdagen 3. moest na 3 keer stoppen om familiaire reden 4. maakt niet goed schoon Hoop gedoe elke keer, geen zin meer in

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig om te zien dat het tot nu toe niet gelukt is om een geschikte hulp te vinden. Als u contact met ons opneemt kunnen wij samen kijken naar een geschikte oplossing.

Door uit Meppel op 18-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ze was de eerste keer gemotiveerd en vriendelijk.

Door uit Nijmegen op 17-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We kregen te lang geen goed contact met u nadat het met Priscilla mislukt was. Maar nu is het contact hersteld en hebt u een goede hulp voor ons gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen voorzien van een goede hulp en dat u tevreden bent.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!