Witte werkster gezocht in Meppel?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3957 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Meppel wordt ook wel het Mokkum van het noorden genoemd. Meppel dankt deze bijnaam aan de namen van de wateren die door het centrum voeren. Zo vindt u in Meppel de Heerengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht.

 Kunt u wel een werkster gebruiken? U bent bij ons aan het juiste adres. Bij ikzoekeenwittewerkster.nl zoeken wij een werkster voor u, passend bij uw wensen en eisen. Deze werkster ondersteunt u in het huishouden door taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, schoonmaken van sanitair en het reinigen van meubels, ramen, kozijnen en deuren te doen. U weet van te voren wat de kosten zijn, bestaande uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten. 

Een witte werkster in Meppel voor € 13,50

U kunt bij ons heel eenvoudig een witte werkster aanvragen, ook in Meppel. De aanvraagprocedure is als volgt: u geeft uw gegevens door middels het inschrijfformulier en u maakt uw wensen en eisen kenbaar op de persoonlijke pagina waar u daarna terecht komt. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp. Meestal hebben we al binnen drie dagen iemand gevonden. Wij sturen u dan de contactgegevens van de werkster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Pakt dit positief uit dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte werkster voor u hebben gevonden!

Tegen een uurtarief van slechts € 13,50 heeft u een witte werkster in huis. Daar komt een eenmalig bemiddelingsbedrag bij. U betaalt pas als er een geschikte hulp voor u is gevonden.

Ook genieten van extra vrije tijd? Schrijf u snel, geheel vrijblijvend in!