Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 06-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlotte bemiddeling. Goede werkster.

Door uit Den Haag op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Je zit bij jullie meteen vast aan een jaar contract zonder dat dit duidelijk vermeld wordt. EEN SCHANDALIGE MANIER VAN WERKEN

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u dit zo ervaart, daar op onze websitem, in de voorwaarden en alvorens u een zoekopdracht in kunt dienen u duidelijk wordt getoond dat u een jaarabonnement bij ons afsluit. U bent hier ook zelf mee akkoord gegaan.

Door uit Delft op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles gaat prima, krijg alleen geen antwoord op mail.

Door uit Almere op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match met een kandidaat

Door uit Hengelo op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie na melding klant

Door uit Delft op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb tot nu toe nog steeds geen volledig betrouwbare schoonmaak(st)er met het de juiste ervaring gevonden welke gewoon echt betrouwbaar is, op de dagen komt opdagen die afgesproken zijn en weet wat hij/zij moet doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best een passende kandidaat voor u te vinden. Dit kans soms even duren.

Door uit Katwijk op 01-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een witte werkster gevonden

Door uit Eindhoven op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zijn heel erg traag en werken de uren niet die ze moeten werken

Door uit Voorhout op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Men pretendeert het aanbieden van 3maanden gratis zorg. Toch moet je 30 eu vooraf betalen en dan krijg je korting staat er ergens anders. Daarna reguliere maandkosten. Deze zijn 8,99.dus je betaalt 3 maanden MEER geld ipv gratis. Eerste 4 personen kwamen niet opdagen. Diegene die we nu hebben snapt niks van wat ik vraag en kan niet goed schoonmaken. Je kan niet bellen met de organisatie, alleen mailen. Van tevoren moet je betalen en jaarcontract afsluiten, terwijl we al maanden hebben gewacht op een hulp. Je kan ook niet onder het contract uitkomen. Trap hier niet in!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie. Wij berekenen een instaptarief voor het jaar abonnement van €29,95. De hulp betaalt u standaard €12,50 per uur. U betaalt €8,99 maandelijks voor ons abonnement. Wij blijven graag voor u zoeken tot de perfecte kandidaat bij u aan de slag gaat!

Door uit Eemnes op 29-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

We hebben iemand toegewezen gekregen die uiteindelijk door jullie is terug getrokken omdat ze haar afdracht niet betaalde. Vervolgens krijgen we 3x iemand doorgestuurd. 2 daarvan zijn nog meiden die naar school gaan en niet de tijden kunnen, maar ook niet passen in het profiel. Nummer 3 bleek een Poolse klusjesman die zijn moeder wilde inzetten. Iedere keer krijg ik van de medewerkers een standaard antwoord, die aangeeft dat ik mijn advertentie (die niet heel gek is qua vraag) aan te passen. Sinds 4 weken krijg ik amper reactie en we zijn nu bijna een jaar verder. Ik heb het idee dat de witte werkster dit contract uitzit en mensen doorgestuurd heeft om te kunnen zeggen dat ze wat aangeboden hebben. (ook al weten ze uit de aanvraag dat die profielen niet passendwaren)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Om de selectie te verkleinen hebben we u aangegeven handmatig een hulp voor u te zoeken. Echter kan het dan wat langer duren voor dat we een hulp voor u hebben. Indien u ons een mail stuurt zoeken wij graag samen een passende oplossing.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!