Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Waspik op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nvt te kort

Door uit IJsselstein op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De meeste kandidaten kwamen niet op dagen of voldeden niet aan de wensen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien het niet lukt zoeken wij een nieuwe kandidaat binnen uw garantie.

Door uit Alphen aan den Rijn op 05-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur kreeg ik een match. Kennismaking verliep prima. Totdat ze moest komen en de eerste 3 afspraken niet kwam. Toen contract opgezegd en nog 2 maanden moeten wachten en nog steeds geen andere match. Maar wel verwachten dat ik netjes iedere maand betaal. Hopeloos dit. Geen aanrader!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat de eerste hulp uiteindelijk de afspraken niet nakwam. Echter heeft u inderdaad daarna geen hulp voorgesteld gekregen, daar u zelf uw abonnement in oktober al hebt stopgezet. Er is dan ook geen actieve aanvraag meer via ons.

Door uit Naaldwijk op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden en snel antwoord op vragen

Door uit Gouda op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn vraag was een ervaren dame die zelf dingen opmerkt en initiatief toont. Ik heb een beperking en wil daarom graag met een gerust hart het huis aan iemand anders overlaten voor schoonmaak en strijkwerk. Ik krijg het CV van een meisje toegestuurd met nauwelijks ervaring. Dat klopt niet en geeft geen vertrouwen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Het is van groot belang dat al uw wensen en eisen in uw aanvraag vermeld worden. Zo staat in uw aanvraag geen eisen omtrent de ervaring van de hulp. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden bij het zoeken naar een hulp. Indien uw aanvraag niet volledig is, is de kans groter dat een hulp wordt voorgesteld welke niet geheel geschikt is.

Door uit Gelselaar op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie doen wat jullie zeggen

Door uit Deventer op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mooie reclame 87% vindt binnen 3 dagen een witte werkster. Inmiddels zijn wij 4 weken verder en nog geen hulp in huis.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat u nog geen hulp heeft verkregen via ons, echter is die 87% een indicatie en geen garantie. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien van de gegevens van een hulp.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wat een slechte organisatie! Ik ben aan 10 potentiële kandidaten gekoppeld en uiteindelijk zonder resultaat, maar wel een abonnement die je moet betalen..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat er geen geschikte hulp tussen de 10 voorgestelde kandidaten zat. Had u uw eisen wel uitgebreid en duidelijk opgegeven? Of ligt het volledig aan de hulpen? Wij vernemen dit uiteraard graag zodat wij indien nodig de voorgestelde hulpen hierop kunnen aanspreken. Wij betreuren dat u ontevreden bent en hopen snel een passende hulp of oplossing te vinden, neemt u even contact met ons op?

Door uit Zwolle op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Dankzij jullie ben ik heel snel aan een betrouwbare werkster gekomen. Ook toen het met de eerste match niet werkte, kreeg ik super snel een nieuwe match met een heel leuk mens. Vandaag is ze voor het eerst geweest en ik ben zeer tevreden. Kortom: snelle goede dienstverlening, maar ook betaalbaar!

Door uit De Meern op 28-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle en transparante service

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!