Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eenvoudige registratie. Gebruiksvriendelijke website om de opdracht te formuleren. Snelle reactie. Succesvolle afronding. Erg plezierig.

Door uit Diemen op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed contacted tussen werkgever en werknemer

Door uit Amsterdam op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De "persoonlijke" matching is gewoon de eerste kandidaat die reageert en zelf denkt dat deze geschikt is, waardoor het bedrijf zo snel mogelijk een factuur kan sturen. Er is geen enkele controle of de kandidaat inderdaad aan de wensen voldoet. Er is geen mogelijkheid om uit een paar kandidaten te kiezen en wanneer je een kandidaat krijgt voorgesteld, dan mag je blij zijn als er meer dan 1 regel over de kandidaat meegestuurd wordt. A ls klant kun je dus geen compleet profiel van werk(st)ers krijgen en ben je wel direct verplicht tot betalen. Dat is voor het bedrijf natuurlijk een mooi business model, maar als klant/opdrachtgever is dit alles behalve goede service!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit op deze wijze ervaart, wij zijn namelijk niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de hulp. Wij proberen altijd iemand voor te stellen die voldoet aan de door u gestelde eisen maar kunnen dit niet garanderen. U bent zelf de werkgever en dient zelf te controleren of de hulp voldoet, mocht dit niet het geval zijn vernemen wij dit graag om vervolgens de hulp hierop aan te spreken. Op het moment dat er met een hulp geen klik is of de hulp om een andere reden niet bij u aan de slag gaat, dan kunt u dit bij ons doorgeven en kunnen wij voor u geheel kosteloos verder zoeken naar een andere hulp. U hebt tenslotte een jaarabonnement bij ons, binnen dit jaar zullen wij zonder bijkomende kosten voor u een nieuwe hulp zoeken wanneer nodig. U heeft dus wel degelijk iets te kiezen. Op het moment dat wij een hulp voorstellen sturen wij overigens altijd een compleet profiel van de hulp mee.

Door uit Vught op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De werkster is slechts 2x geweest. Het huis was niet echt goed schoon. Na 2 x is ze, zonder afmelding, niet meer komen opdagen. We zijn inmiddels anderhalve week bezig om onze huissleutel terug te krijgen. Ze heeft minimaal 4 x toegezegd om langs te komen om de sleutel te brengen. Vandaag doem we nog een poging, we willen hem ophalen. Als we bij de werkster langs kunnen komen, zijn we gedwongen om voor veel geld twee sloten te vervangen. Wie betaalt dit? Eb schrap Nadine svp direct uit je bestand, ze is volstrekt onbetrouwbaar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij zullen de hulp hierop aanspreken.

Door uit Enschede op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

eerste keer

Door uit Nijmegen op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Volgende keer

Door uit Hoogezand op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mooie site.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen.

Door uit Vlaardingen op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld. Is er ook een app?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen voorzien! Momenteel is er geen app beschikbaar voor zorgzoekers. Bedankt voor de tip! Wellicht is dit iets wat we in de toekomst beschikbaar kunnen maken.

Door uit Yerseke op 10-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dit veld hoort niet verplicht te zijn. Jullie hebben het netjes gedaan, maar dit is nu ook weer niet zo'n belangrijke zaak. Als ik slechte ervaringen zou hebben zou ik dat wel willen melden, dus mijn idee zou zijn, laat het veld staan, maar haal die verplichting er af.

Door uit Zwolle op 08-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Nauwelijks reactie op de advertentie gekregen. De reacties die we wel kregen nleken erg slecht geinformeerd, of kwamen niet opdagen. Na een paar maanden zoeken iemand gevonden, die na 3x toch wat anders wilde. Nu al paar maanden aan het betalen, voor gebakken lucht.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!